Cum a fost prima oară

Sigur v-am gâdilat în sensuri necuviincioase cu titlul ăsta, dar după ce vă extrageţi mintea din le garbage, pentru că nu o să vă povestesc chestii intime, vă spun despre ce e vorba de fapt!

Vineri seara am avut onoarea de a sufla pentru prima dată în viaţă într-o fiolă, courtesy of  Poliţia Rutieră!

Am fost şi eu la club ca tot omul bucuros de weekend, m-am dus cu maşina pentru că eram destul de obosită/agitată din timpul zilei… deci nu se punea problema să servesc parfumuri d-astea grele în grade. Evident că am plecat spre dimineaţă, după ce am servit o badoacă de energizant şi o butelcuţă cu apă.

Şmecherii de la rutieră aşteptau clubberi posesori de maşini la colţ. Ieşeai frumos din parcarea de lângă club, treceai de semafor şi pac! erai tras pe dreapta.

c6ee977721f5d93f55a3957a1e828ff6b3d356fe20ecf76b09512c748614d149

Bună ziua, agent… de la… (n-am înţeles nimic din ce zicea că probabil se plictisise şi el de propriul discurs de câte ori l-a zis şi turuia la turboviteză) actele la control. Dau actele. Băuturi alcoolice? Întreabă sec, adică cum, dacă am la mine, dacă vreau să-mi dea el sau dacă am băut!? Nu. N-am băut, zic eu. Poftim? zice el. N-am băut! repet. O să vă rog să suflaţi în alcooltest… şi începe să-mi explice că trebuie să se aprindă nu ştiu ce bec, se aude un sunet, suflu până se stinge becul. Ok! Suflu, descoperă vânătorul de beţivi CU STUPOARE că n-am băut şi îmi urează o dimineaţă plăcută!

Păi mersi fain, dar eu tocmai am suflat unde au suflat toţi ăia care au ieşit cu maşina din club, aşa că mă duc să-mi dezinfectez gura, nu să am o dimineaţă plăcută!

4 gânduri despre „Cum a fost prima oară

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s