Cum să NU agăţi o femeie

Cei care mă cunosc ştiu că nu sunt o fiinţă ruşinoasă… şi cei care nu mă cunosc probabil ştiu asta din felul în care mă exprim pe blog… aşa că nu am niciun motiv să vă ascund cea mai penală tentativă de agăţare care a fost îndreptată în direcţia mea… da, femeia din titlu sunt eu, nu sunt copil chiar toată ziua! 🙂

În primul rând, trebuie să spun că agăţatul pe Facebook pentru mine este o chestie cât se poate de serioasă! Adică la modul cel mai serios, salvez conversaţii penibile pentru a scrie despre ele pe blog. Nu vă faceţi griji, le dau unfriend înainte acestor masculi feroce şi nu le dau numele în vileag… că poate unele femei chiar pică la asemenea dume şi nu aş vrea să le afectez renumele de Casanove.

Am fost „abordată” zilele trecute de un băieţaş, care, evident, credea că faptul că el mi-a dat mie add pe Facebook va fi văzut ca un trimis din ceruri pentru o gagică cum sunt eu! Pornind de la poza de profil cu el la bustul gol, până la poza de cover cu el trăgându-şi-o cu aerul într-un pat (da vorbesc serios)… am fost de la început dată pe spate… de râs! Deja puteam să-mi imaginez o viaţă alături de acest Casanova, plină de poze cocălăreşti – adică eu îmbrăcată într-un trening roz de pluş, vopsită blondă, cu pantofi cu toc în picioare, şapcă pe cap şi duck face.. şi el la bustul gol, în blugi rupţi, gelat, uleiat şi cu cruce de haur la gât! Ahhh… the life we could have had together la naiba!

Acum că am făcut descrierea personajelor să ajung şi la subiect, nu? Deci… gagiul în cauză mă întreabă diverse banalităţi de genul Hey. Ce faci?… LOL! După care mă complimentează banal că sunt drăguţă, îmi spune ce prieteni avem în comun şi alte bla bla-uri din astea, dă-mi numărul tău de telefon ca să te scot la o cafea…

Şi apoi vin două replici cu care mă dă pe spate complet:
ce dulce esti
app tu ce inaltime si ce greutate ai?

*insert outrage mode here* Pe lângă faptul că m-a făcut involuntar prea grasă pentru înălţimea mea, ce pana mea de întrebare e asta, frate? Adică ce e aici concurs de simetrie fizică? Şi asta pentru că eu nu mi-am pus poze la bustul gol pe Facebook… pisoiaşul ăsta chiar avea impresia că vorbeşte cu o gagicuţă pipiţoasă, mâţâioasă şi lipsită de creier bag de seamă… Şi i-am răspuns frumos oricum: Dar cât port la pantofi nu vrei să ştii?

And that is how are wonderful love story came to an end!

I'm sexy and I know it Cat!

6 gânduri despre „Cum să NU agăţi o femeie

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s