4 paşi simpli pentru o viaţă mai bună

Nu ştiu de ce, dar câteodată am senzaţia că lumea e tare bătută-n cap! Şi eu fac parte din ea… şi eu, ca toată lumea, trăiesc cu impresia că stresul este boala secolului şi că ne bate pe toţi pe spate… să ne întoarcem să vedem cine e şi apoi să ne dea un pumn în făţău… NO MORE! Prin urmare:

4 paşi simpli pentru o viaţă mai bună

1. Nu te mai gândi la căcaturi! Dacă şi cu parcă se plimbau c-o barcă… şi tu eşti un prost! Seriously now, altceva decât scenarii ştiinţifico-fantastice despre ce urmează să se întâmple nu ai ce să faci?? Oricum n-o să afli, asta nu e in the next episode of your boring life… e doar life! Să nu mai zic de cei care se gândesc aşa la evenimente din trecut… că de ce n-am făcut aşa sau n-am zis aia… who the fuck cares? N-ai zis, n-ai făcut… n-ai la ce să te mai gândeşti, momentul a trecut.

2. Scoate banii din schemă! Oamenii sunt nefericiţi… pentru că bani! De fapt, pentru că n-au bani! Ceea ce este foarte trist, da, sunt de acord, e mai confortabil să plângi într-un BMW decât în troleibuz, dar dacă stai să numeri banii şi-ţi dă cu minus, pierzi vremea degeaba… oricum nu-i ai! 🙂

3. Încearcă, dar încearcă măcar un pic să te bucuri de ce ai! Românul s-a născut mare plângăcios şi îi place să o lălăie aiurea de fiecare dată când cineva se preface că-l ascultă! Hai să nu ne mai plângem de ce nu avem şi să ne bucurăm de ce avem… ce zici de asta? De exemplu, în loc să plângi că nu ai BMW, poţi să te uiţi pe geam afară şi să zici Bă, şi rabla asta de maşină mă duce unde vreau eu!

4. Lasă vrăjeala! Chestiile inspiraţionalo-motivaţionale pe care ţi le serveşti singur… că o să fie mai bine, că se schimbă lucrurile, că p**a ta, nu funcţionează! Adică funcţionează, dar cu o singură condiţie: Mişcă-ţi dracu’ curu’ şi fă ceva!

Acest articol este o palmă peste faţă pentru trezire! A se lua în doze zilnice, la fiecare apucătură şi pandalie! Funcţionează de asemenea mai bine, pentru unii, dacă se foloseşte în doze forţate (de exemplu: dă-te cu capul de monitor în timp ce citeşti!).

Rottenecards_23368312_z3x4pw34h8

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s