Fă-mă să râd cu tine

E un shortage în ceea ce priveşte oamenii de caracter… caracterul îndoielnic este peste tot! Să trecem peste diverse evenimente… şi să spun ce am de spus, nu?

Asta este: trebuie să înţelegem că râsul este cel mai important! Dincolo de a fi băiat gigel sau fată gigea 🙂 este foarte important să ai simţul umorului! Umorul de bună calitate este un semn de inteligenţă (pentru cei care nu ştiau), care demonstrează faptul că poţi face o asociere inteligentă din care rezultă ceva de râs (pe înţelesul tuturor)!

Pe lângă alte vise frumoase cu o faţă de păpuşe, corp de balerină sau de dulăpior (în funcţie de sex), ţoale de firmă, casă, maşină, piscină… şi toate tâmpeniile pe care şi le doresc oamenii de la persoana pe care o au lângă… eu zic că cel mai important este să ai simţul umorului! „Pretenţioasa” din mine ar mai avea ceva de adăugat, dar umorul este oricum pe primul loc! Make me laugh with you, not at you!

Şi asta ar trebui să fie lege, frate! Dacă nu ştii să faci o femeie să râdă eşti un popândău şi o să râdă de tine, nu cu tine! Dacă nu ştii să faci un bărbat să râdă eşti o maimuţă cu un băţ înfipt în c*r, care nu poate spune o glumă nici când i se serveşte la fileu!

Cred că (nu) sunt prea explicită la ora asta… aşa că vă las să aveţi o vineri frumoasă şi plină de râsete! 😀

Şi pentru că e vineri 😀
Rottenecards_18518563_fssk39r2ts

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s