Hai să mai creştem mari!

Ştiu că nu a trecut mult de când ziceam că suntem o generaţie care refuză să crească şi nu mă contrazic acum, dar aşa cum am zis şi atunci, zic şi acum, iar şi iar, că mai trebuie să fim şi oameni mari din când în când!

E normal să te mai comporţi copilăreşti uneori, să faci toate tâmpeniile care îţi trec prin cap şi să te bucuri de tinereţe… aşa cum e normal şi să mergi la un job, să ai responsabilităţi, să termini o şcoală şi să-ţi faci planuri de viitor.

În funcţie de moment, mai bine creşti, mai bine nu! Dar nu pot să nu constat că oamenii retrogradează la liceu de foarte multe ori… nu că ar fi ceva rău în asta… sau?

At the end of the day, ai o responsabilitate faţă de tine! Să ai grijă de tine şi de cei dragi, să-ţi petreci timpul cu oamenii pe care îi iubeşti şi îi admiri şi nu să faci numai ce ai tu chef pentru că de aia! Să-ţi vezi lungul nasului şi să-ţi dai seama de felul în care acţiunile tale se răsfrâng asupra celor din jur şi în definitiv să ştii când şi cum e momentul să mai creşti şi tu mare!

grow up

2 gânduri despre „Hai să mai creştem mari!

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s