Abilităţile mele de magician sau cine vrea să zboare?

La o scurtă analiză personală, mi-am dat seama că am abilităţi de magician… eu pot face lucrurile să zboare! Deci, cine vrea să zboare să vină la mine că rezolvăm! De unde concluzia? Din cea mai recentă aventură a chestiilor care zboară de lângă mine!

Eram la mall la papa şi căram tava cu bunătăţi de păpat. Alături de ele şedea şi o sticlă de sticlă de Cola… tot ce mi-a trebuie pentru a face sticla să zboare a fost o scurtă şi rapidă piruetă… şi am văzut în slow motion cum zboară sticla de Cola de pe tavă, se învârte în aer, cade pe podea şi se face ţăndări!

Ei, na şi tu acuma, ai dat cu o sticlă de Cola pe jos şi te crezi mare vrăjitoare… but wait, there is more!

  • Aveam în urmă cu mulţi ani aveam un frigider din ăla mic (de care nu mai are nimeni, că dacă nu e până în tavan n-are farmec) şi pe uşa lui aveam loc din ăla special pentru ouă, în care evident erau ouă! Am deschis eu o dată uşa aia şi am lovit-o atât de tare de masa din bucătărie că ouăle au ricoşat din suportul lor şi s-au omletizat pe jos… (Mama, ştiu că râzi şi că nici acum nu crezi că au zburat ouăle singure de pe uşă!)
  • Mi-am schimbat cauciucurile de la maşină şi foarte încântată de cum arată astea mai bad ass aşa merg şi eu ca un mândru şofer… până ajung într-o dimineaţă la lucru şi reuşesc să fac o sticlă de bere să zboare dintre roţi! Nu, nu era berea mea! Vecinii din zona biroului nostru înţeleg prin curăţenia de primăvară să facă munţi de gunoaie pe marginea drumului, de unde şi sticla zburătoare!
  • Ştiu sigur că am mai făcut cerealele să zboare din pungă şi supa din oală… dar nu mai ştiu ce formulă magică am folosit atunci! 🙂

Am ajuns la o nouă concluzie… cred că de fapt sunt pur şi simplu clumsy! 

up_movie_balloons_house-wide

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s