Dileme despre graşi şi grase

Să o spun de la început: eu NU sunt Miss Universe! Nu am o siluetă de invidiat, nu sunt trasă prin inel sau cum o mai fi! Pentru sănătatea mea, încerc să fac mişcare şi să duc un stil de viaţă mai ok (sănătos nu cred că se poate la ce mâncăm şi unde stăm, dar asta e o altă discuţie!).

Anyway, am o dilemă cu graşi şi grase azi! De ce femeile nu au voie să fie grase? De ce şi un pic de colăcel sau o şunculiţă cât de mică face dintr-o femeie normală o grasă pentru oamenii din jurul ei? De ce bărbaţii au voie să fie graşi, dar femeile nu?

De la o vârstă, cam toată lumea se îngraşă puţin, pentru că intervine sedentarismul, stresul, mâncatul aiurea printre cele 8 ore de program, copii, timp liber lipsă şi alte chestii… Dacă eşti multitasker de profesie (like me) îţi faci timp pentru toate până la urmă, dar trebuie să înţelegem că unii oameni pur şi simplu nu pot sau nu vor!

Dar când o femeie se îngraşă, toată lumea zice: Vaaai, uite cum s-a lăsat asta! În ce hal arată! Nu se poate! Păi se cam poate să nu ai timp să te ocupi de tine, când ai job, copii, casă şi mai ştiu eu câte altele de făcut şi de întreţinut!

tumblr_loka2kydtj1qmyrqqo1_500

Dar când un bărbat se îngraşă, toată lumea zice: Vaaai, uite ce bine e ăla! Nevastă-sa face mâncare bună! Arată mai bărbat!

Cum puii mei arată un bărbat mai a bărbat dacă are burtă eu nu pricep!? Cum de o femeie nu mai e femeie, dacă are burtă!

Zic că sunt mulţi factori implicaţi în chestia asta şi că mă calcă pe nervi oamenii care îi judecă pe alţii pentru că sunt graşi… Oamenii fără burtă, dar şi fără minte!

Şi acum îmi dau seama că am băgat vreo 5 idei de articole într-unul singur, pentru că m-a luat valul… Nu mai zic nimic!

2 gânduri despre „Dileme despre graşi şi grase

  1. Hi hi hi
    Nici eu nu pot înțelege de ce se fac diferențe.
    Grăsimea (multă, nu așa, că ești puțin mai plin/ă), e semn că un om nu prea are grijă de corpul și sănătatea sa. Eu asta am auzit de pe la cei din jur.
    Am văzut fete plinuțe și atrăgătoare mai des decât bărbați plinuți și atrăgători.

    Apreciază

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s