After Easter

E îngrozitor de dimineaţă în ultima zi de mini-vacanţă de Paşte! Aşa că moralul meu e plin de dume şi de… somn. În orice caz, sper că aţi sărbătorit frumos de Paşte, că aţi stat acasă cu familia (sau nu, după plac) şi aşa mai departe.

De asemenea, dacă în noaptea de înviere aţi fost la biserică, probabil aţi remarcat cele mai noi „trenduri” ale Învierii, eu sigur le-am văzut pe toate şi m-am crucit! La propriu, la figurat şi la cum mai vreţi voi:

  • Râdeam noi de ideea că unii îşi vor da check in pe Facebook cu gaşca la biserică… n-am văzut pe nimeni făcând asta, că nu m-am băgat în sufletul omului şi nici în Facebook-ul lor… DAR, am văzut apoi în listele oamenilor personaje care şi-au dat check in la slujbă… dacă aveţi şi voi din ăştia, vă rog să le daţi unfriend, e spre binele vostru, really!
  • N-a fost check in-ul, dar a fost the amazing selfie! Selfie de grup încă, pentru că, na, noaptea de Paşte e pentru unii un fel de Oscaruri şi au vrut să se ia şi ei după marii actori… nu de alta, dar şi ei şi-au ţoalele cele mai mişto şi mai scumpe şi s-au dus la biserică, numai să aibă un loc de unde să plece la club probabil… aşa că un selfie în mulţime cu lumânări… why not?
  • Sper din tot sufletul că nu are nimeni păr ars în cap… nu de alta, dar imediat ce a trecut lumina de noi a început să pută maxim a ars… şi am auzit-o pe o tipă cum povestea că una îi ţinea lumânarea în cap just like that… şi când a constat că îi arde capul tipei s-a gândit să-i lase numărul de telefon… trebuia să-i dea RCA-ul pentru avaria făcută.

PS Am vrut să vă întreb dacă v-aţi pus ouăle pe Facebook… but I know you did! 

10174822_237304769808819_5135158486395157296_n

 

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s