Hai să nu ne plictisim!

Cred că am mai spus de nenumărate ori că mie nu-mi ajunge ziua şi că tot timpul mă încarc cu o sută de chestii de făcut for the fun of it! Adică mie chiar îmi place să fiu ocupată!

Şi una dintre chestiile cu care încerc să mă ocup din ce în ce mai mult este şi scrisul pe blog… dau rateuri, ştiu, pentru că nu apuc să scriu atât de mult pe cum mi-aş dori… şi pentru că sunt o persoană extrem de dusă cu planificatorul/agenda/calendarul, în următoarea perioadă va fi şi mai trai şi viaţă!

Deci, nu am vrut să vă spun nimic concret, doar să mă laud că am agenda plină… şi dacă nu vă transmit gândurile mele agresive/sarcastice/etc. câteva zile să ştiţi că nu am picat de pe planetă… ci relatez ulterior de la distanţă!

10307407_623679067721323_7627660590701853287_n

Aşa că îndemnul meu de mijloc de săptămână este „Hai să nu ne plictisim!” Hai să nu alegem calea uşoară, când aia complicată e mult mai nteresantă şi mai faină de trăit. Ştiu, e obositor, dar nu e ca şi cum am avea 100 de ani, suntem tineri, mai putem să mai ducem… şi până la urmă tot ce nu facem la vârsta asta va ajunge un regret la bătrâneţe!

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s