Fuck it and be happy!

Încep să cred din ce în ce mai mult că unii oamenii nu ştiu să suporte fericirea… sau că au fost nefericiţi în aşa hal în viaţă că simplul fapt că li se întâmplă ceva bun îi dezarmează complet… sunt pierduţi… nu mai ştiu ce să facă! Am avut atâtea discuţii cu prieteni şi prietene care se tot plângeau ba de job, ba de relaţie, ba de locaţie, ba de senzaţie… bă, oameni buni, wake the fuck up and do something!

Nu pot să înţeleg când am devenit toţi atât de nemulţumiţi… eram şi eu aşa într-o vreme… şi oamenii din jur chiar au puterea de a-ţi da şi ţie din nemulţumirea lor!

De ce să fii nefericit/ă până la urmă? Serios! Dacă ceva nu îţi convine, de ce nu faci o schimbare? „Nu e aşa simplu!” – Sigur te gândeşti la asta acum… ba e simplu! Repeat after me: „I am an idiot! I am not happy! To be happy, I have to… (insert stuff to do here).” Şi gata!

Dacă tot nu-ţi pică fisa, hai să-ţi spun pe directă din poveştile altora, poate te vezi şi tu acolo:

  • La job: Nu-ţi place unde lucrezi? Dă-ţi demisia! Ştiu, e greu să găseşti un job ca lumea… dar crede-mă că e mai simplu să-l cauţi decât să-ţi blestemi zilele 8 ore!
  • La job 2: Nu-ţi convine salariul? Cere o mărire! Nu-ţi dă? Caută un job mai bine plătit! Nu este? Găseşte-ţi ceva de făcut pe lângă… posibilităţile sunt infinite, numai tu stai ca un bou bosumflat pe canapea.
  • În dragoste: Relaţia asta mă face fericit/ă? Nu? Atunci e momentul să faci o schimbare… sau să trăieşti nefericit până la adânci bătrâneţi. E alegerea ta până la urmă! Evident, trebuie să începi cu lupta, pentru că orice relaţie care poate fi numită relaţie merită să lupţi pentru ea, dar dacă nici cu lupta nu merge şi deja întroci capul după alte specimene mai atractive pe stradă, it is time to move on!
  • În viaţa personală: Sigur eşti prea gras/ă, prea slab/ă, prea urât/ă, prea sărac/ă, prea, prea, prea… dacă vrei să fii prea bun, prea ca tine (nu, nu ca la ţară), atunci trebuie să faci ceva… tu… pentru tine! Nu o să te ia nimeni de mână să te ducă sau să facă în locul tău! MOVE!

Lista e lungă, dar mă opresc aici… sunt deosebit de motivaţională la ora asta… nu pot să mă abţin! Ştiu de câte ori am avut eu nevoie de un imbold de genul ăsta… şi mai ştiu că de fiecare dată eu am fost cea care şi-a tras singură două palme *imaginare* şi a luat decizia care aduce zâmbetul pe buze! So, fuck it and be happy! 🙂

Şi pentru că nu puteam să folosesc o imagine la fel de serioasă ca textul:
Rottenecards_86589670_cymmqnd572

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s