De ce e ok să fii single…

Nu aş fi scris articolul ăsta niciodată, pentru că mi se pare chiar ok să fii single, dacă nu m-aş fi lovit de nişte păreri absolut ameţitoare zilele trecute! Acestea fiind spuse, să-i dăm drumul:

Nu ştiu dacă oamenii care se află într-o relaţie serioasă sau sunt căsătoriţi ajung la un moment dat să sufere de amnezie sau regresează în Epoca de Piatră, dar în mileniul 3 chiar e ok să fii single! Genul de oameni de care m-am lovit cred că dacă eşti singur eşti nefericit, ai ratat ceva, se întâmplă ceva groaznic cu tine… uită de cum erau ei când erau singuri! Nu că acum nu ar fi fericiţi, nu contest asta, dar unii oameni chiar se simte bine în pielea lor când sunt single. Despre Epoca de Piatră nu mai zic…  La vârsta ta să nu ai pe nimeni, nu se poate. Tu când îţi vei întemeia o familie??? Păi, ce, mă, nu mai sunt oameni pe lume care se susţin singuri, fără familie, numai tu? N-ai timp? Poate vrei să te bucuri de singurătate cât o mai ai… poate nu vrei o familie… poate pur şi simplu vrei să fii tu cu tine şi atât!

Ai timp pentru tine… poţi să te vezi cu toată lumea… poţi să clădeşti în tine genul de om care ar vrea să aibă o familie la un moment dat şi care să o poată şi susţine… sunt atâtea lucruri de făcut pe lumea asta în afară de vânat relaţii serioase… pe bune!

Când a devenit aşa o tragedie să fii single? Când au început oamenii să creadă că fericirea stă în orice numai în being single nu?

10334329_627380007351229_5637813659858408648_n

2 gânduri despre „De ce e ok să fii single…

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s