Reguli de utilizare ale Facebook-ului

Am nenumărate articole în care comentez utilizarea Facebook-ului… şi n-am menţionat niciodată nişte chestii care mi se par aşa de bun simţ sau de logică… două lucruri care lipsesc cu desăvârşire multora! Aşadar:

La ce să NU dai Like pe Facebook:

tumblr_m51ug8ZE0I1r6nk53o1_500

  • La propriile tale postări! E la mintea cocoşului că îţi place ce ai postat, că altfel nu mai postai, dacă nu-ţi plăcea! Fie că e vorba de un status, de o poză, de un video sau de un check in! Nu le-ai postat de nasoale ce sunt, nu?
  • La check in-uri în care eşti inclus de alţii/ la pozele altora cu tine! Sincer, chiar trebuie să fii logic… Te-ai dus într-un loc de plăcere, nu de ciudă… de acolo a rezultat un check in sau o poză… again… pentru că ai vrut şi ţi-a plăcut… people already know that!

Alte reguli de utilizare a Facebook-ului

Rottenecards_4532191_qwcwdsvhkk

  • Nu-ţi da singur comentarii! Dacă lumea nu-ţi dă like, share sau comment sau orice altceva mai are nevoie the attention whore in you, nu-ţi da singur comentariu la postări numai aşa ca să te vadă lumea încă o dată… te-au văzut, nu te-au plăcut… get over it!
  • Nu cere Like and share, if you dare! Chestiile astea vin de la sine, unless you use Facebook as your personal brain toilet storage! În rest, nu ai de ce să cerşeşti nimic!

Şi dacă cumva mai aveţi dubii legate de regulile astea, dacă bunul simţ şi logica nu îşi fac efectul, atunci eu ce mai pot să zic? Ce ştiu eu ca om de online, care lucrează de ani în domeniu? Eu nu ştiu nimic, you are the smart ones!

Un gând despre „Reguli de utilizare ale Facebook-ului

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s