Teama de schimbare

Dacă peste 5 ani, viaţa ta ar fi exact aşa cum este astăzi ar fi bine sau nu? Toţi vrem o casă, o maşină, un job mai bun, pe cineva cu care să împărtăşim toate lucrurile astea… dar ne e frică de schimbare!

Şi cu toate astea… ăsta e cuvântul de ordine: schimbare!

Dincolo de toate monotoniile, rutina şi obişnuinţele noastre (uau ce urât sună toate cuvintele astea!), pentru a obţine tot ce ne dorimn, din când în când avem nevoie şi de o schimbare… dar teama de eşec e aia care învinge întotdeauna dorinţele şi visele!

1

Well, fuck all that!

Chiar ai nevoie de o schimbare! Just do it – zice şi faimosul slogan! Normal că ţi-e frică să o faci, normal că ţi-e frică să nu o dai în bară! Dar toate astea sunt nişte riscuri pe care trebuie să ţi le asumi! Dacă nu ţi le-ai asuma, crede-mă că nici nu ai mai ieşi din casă! În fiecare moment îţi asumi câteva mini-riscuri…

La o schimbare care te şi sperie este clar vorba de un risc mult mai mare… dar ce frumos ar fi dacă ai reuşi să faci schimbarea respectivă… nu ar merita oare încercarea aia? Nu ar merita să laşi toate grijile şi fricile deoparte pentru asta? Eu zic că da!

39

Stop letting the fear o change prevent you from making the best decision of your life! 🙂

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s