Reţetă de weekend

Reţeta unui weekend plin e destul de simplă: tot ce trebuie să faci este să nu prea dormi şi se rezolvă! 🙂

Weekendul a început de vineri cu un super concert Fely and the Band… de care m-am bucurat enorm! În sfârşit a fost locaţia bine aleasă, muzica tare, cei mai tari fani… toată lumea a cântat, a dansat şi s-a distrat! Dacă eşti din Timişoara şi nu ai fost niciodată la un concert Fely, ar trebui să-ţi fie ruşine!

După vreo 3 ore de somn 🙂 ziua de sâmbătă a început cu o mega tură de shopping, care nu prea ne-a ieşit de la început… daaaaaar cu prea mult timp la dispoziţie am purces şi prin mall şi rezultatul final a fost: 3 perechi de pantofi!

Cu 2-3 ore rămase la dispoziţie, m-am agitat să mă pregătesc pentru o nuntă deosebit de frumoasă, plină de oameni frumoşi, fetele mele nebune, muzică, papa bun şi… vodka orange, macarons şi jeleuri! 🙂

După 8 ore de somn… feeling refreshed… simţeam nevoia să ies din oraş. Am luat doi amici în maşină, cola şi chipsuri şi am fugit la Herneacova. Căluţi frumoşi, dealuri (unul dintre puţinele locuri unde poţi evada din Timişoara în weekend, unde nu e tocmai câmpie). A fost finalul perfect pentru un weekend plin să stau pe malul lacului ş să nu fac nimic… relaxation at its best!

Pe la 8, la ultima chestie planificată, a fost ca şi cum cineva m-ar fi scos din priză şi am început să casc incontrolabil 🙂 somnul a rezolvat problema şi a încheiat şi un weekend deosebit de frumos!

DSCN7712

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s