Mai fals ca un Gucci made in China!

Mie nu-mi plac oamenii falşi! De fapt, nu ştiu cui îi plac sau de ce le-ar plăcea! Am descoperit cu stupoare/ oroare că nu sunt numai oameni falşi pe lumea asta, care ştiu că dau o impresie greşită despre ei, care se dau ceva ce nu sunt… sunt şi oameni falşi care nici măcar nu îşi dau seama cât sunt de obviously fake!

Nu se chinuie să se ascundă, nu se chinuie să facă din falsitatea aia ceva natural, să nu se prindă lumea… pur şi simplu au o personalitate atât de căcăcioasă că nici măcar nu merită să considere ideea de a se ascunde… pierduţi undeva după un zâmbet arogant şi împietrit se uită la tine de sus, când de fapt vezi clar că nu vor altceva decât să fie ca tine! (nu vorbesc despre mine aici, nu sunt atât de narcisistă!) 

Dar să vezi pe cineva care dă cu pietre într-o persoană, că o desconsideră şi că o face să se simtă de nimic mi se pare cel mai josnic lucru… mai ales când în prostia arogantă de a face acest lucru, „falsul” nu urmăreşte decât să demonstreze că e mai bun decât tine, să te facă să te simţi prost… şi tot ce îşi doreşte de fapt este să fie ca tine.

De aia mai fals decât un Gucci made in China! De aia, dacă tu eşti om ca lumea, nu lăsa un om fals să abuzeze de tine! Te admiră şi te pune pe un piedestal, pentru ca apoi să se chinuie să te dea jos de acolo, imitându-te şi copiindu-te, fără a uita să-ţi zică cât de naşpa eşti!

Nu ştiu dacă m-am făcut înţeleasă, dar asta am vrut să spun, cu nervi şi cu nervi şi cu nervi pentru oamenii idioţi şi falşi!

1335429383677_1185641

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s