Șantiere, ploaie și gânduri de vară

Nu știu alții cum sunt, dar eu mă aștept ca la mijlocul lunii mai să umblu în tricou! Nu să mă gândesc dacă să-mi iau umbrela când ies din casă! Oricum plouă! Oricum mă fac ciuciulete și de la casă la mașină sau la ce o mai fi! Oricum nu contează, pentru că vremea nu o pot schimba… deci sunt nemulțumită degeaba! Nu facem un dansul soarelui cândva? Știu că există dansul ploii… trebuie să fie unul și pentru soare!

2014-05-05 18.26.13
Știu că e soare în poză, pentru că o am de câteva zile… n-am avut chef să fac poze în Unirii pe ploaie, really!

Pe lângă faptul că plouă fără număr, fără număr de câteva zile, orașul ăsta mirobolant mai e și șantier! Nu, nu vreau să spun că există un șantier deschis în oraș, ci că sunt atât de multe încât tot orașul este de fapt un imens șantier care nu se mai termină.

Votez să denumim orașul Șantișoara… după Palmișoara 😀

De exemplu, a fost o aventură complet fără rost pentru mine să merg cu mașina din Modern în Buziașului, pentru că era să mă întorc complet, la câte ocoliri am făcut, în loc să merg unde trebuia. Din nou, nu contează… mai ales că am citit pe un site de știri ieri că strada blocată de șantier în Calea Buziașului s-a mai și surpat din cauza ploii… Hahaha NOT!

Și ca să fie astenia de toamnă completă 🙂 mă tot gândesc la vacanță! La mare, soare și plajă! Parcă nu mai vine vremea aia niciodată! Îmi vine să mă duc peste tot, de fiecare dată când văd o poză frumoasă sau o super ofertă de vacanță… după care îmi aduc aminte că mai am niște bachelorette party-uri și niște nunți aferente peste vară, mai o drumeție, mai o zi de naștere… și imediat mă liniștesc!

Dar e vineri, e aproximativ weekend… deci, ploaie, noroaie și vise frumoase de vacanță! 🙂

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s