Un weekend de premiere

Să zicem că a fost un weekend de premiere, în care am făcut niște chestii first, și de pre-miere, pentru că it was just awesome. Dacă am umplut Facebook-ul de poze și de like-uri și de comentarii a fost pentru că sunt o echipă mișto și pentru că ne-am mega distrat! 🙂

Premiere de weekend

După Cascada Bigăr și după toate celelalte locuri frumoase pe care le știam din Parcul Național Cheile Nerei, dar pe care nu apucasem să le văd, era musai să merg acolo. Therefore, s-a făcut de un teambuilding (primul pentru mine) și s-a purces spre Cheile Nerei.

Eu sigur voiam să văd prea multe și de toate, motiv pentru care mi-am băgat nasul în propunerile de obiective turistice, dar am fost și al naibii de cutezători 🙂 pentru că pe ploaie măruntă, ceață, frig, soare, căldură, punți suspendate, noroaie, stânci și potecuțe am reușit să vedem tot ce ne-am propus: Tunelurile de la Sasca Română, Cascada Văioaga, Lacul Ochiul Bei și Cascada Beușnița. Altă premieră… la care trebuie să adaug premiera de a nenoroci și noroi bocancii altcuiva în care am mers 21 km pe jos!

Și, da, mă laud!

La drumeții și alte nebunii, mai pot adăuga câteva board game-uri noi pe care acum știu să le joc 🙂 ping-pong la miezul nopții și nu în ultimul rând tir cu arcul, the real deal:

10336740_850389911657640_5304666762786041724_n

Ce pot să zic altceva decât că mai vreau??

3 gânduri despre „Un weekend de premiere

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s