Ce fac alții în trafic

Ca un fin cunoscător al naturii umane ce sunt, îmi place să mă benoclez la oameni! Yes, I am a little creep! Mă uit la oameni din n-șpe mii de motive, dar în principal pentru că sunt un social butterfly cum zice o prietenă de a mea.

No, în trafic e altă poveste… aici intervine cunoscătorul naturii umane, care observă involuntar ce fac alții (că doar stai la semafor să se facă verde și nu ai altceva mai bun de făcut). P.S. mă bătea gândul să fac și o poză sugestivă din trafic la un moment dat, dar apoi mi-am dat seama că sunt șanse mari să nu mă bată doar gândul, ci și persoana fotografiată. Anyway, să revenim!

Ce fac alții în trafic:

  • 80% se scobesc/scarpină în nas! De ce? Nu știu! De ce ai senzația că nu te vede nimeni??? Tu când te închizi în mașină ești în ceva mega cocon persoanl și invizibil, care te teleportează până la destinație și în care poți să te comporți ca o maimuță de pădure cum ești de fapt?
  • 5% cupluri care se ceartă! Știi se vede perfect că vă certați! El la volan, îi merge gura într-una, ea absentă, privește pe geam cu o privire aproape de suicid. Sau invers: ea la volan țipă și bate cu palmele în volan, conduce prost, e ciufulită, el în dreapta, aceleași simptome de absență și suicid! Oare de ce ăia de la volan sunt tot timpul ăia nervoși?
  • 5% vorbesc la telefon! Când, evident, nu ar trebui să facă asta… sau scriu mesaje. Ieri am văzut-o pe una care se uita spre între cracii ei și se hlizea de mama focului… după a ridicat mâna și am văzut că avea telefon… ori a primit un mesaj haios ori folosea cu pasiune funcția de vibrații la semafor!
  • 5% se uită după femei/bărbați! Femeile se uită mai rar după bărbați în trafic, pentru că sunt mai panicoase de fel și dacă se uită stânga-dreapta sigur se întâmplă ceva nasol. Bărbații în schimb sunt holbatori de profesie, fie că sunt pe trotuar, în mașina de lângă sau plutesc prin aer numai să se uite la pisi aia bună din decapotabilă!
  • 5% ascultă muzică și se bucură de condus, because they fucking like it! Asta sunt eu, mai câțiva oameni pe care îi știu și cei care nu fac nimic din cele de mai sus la volan! 🙂

Și pentru că îmi place ideea:

funny-guy-stuck-traffic-bed1
Sursa foto

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s