Salvează o pitzi în Unirii

Când eram eu prin generală, moda la papuci era mirobolantă! Se purtau niște enormități de tălpi groase, în 1, 2 sau 3 straturi… la 1 și o capră cât aveam eu, numai alea mi-au mai lipsit pentru o carieră în NBA! Anyway, tot pe vremea aia era o vorbă: „Cum se sinucide o fată?” „Se aruncă de pe pantofi!”

Vorbă valabilă și azi în era pantofilor cu toc ȘI CU platformă, pentru că one is not enough (PS I love shoes!)… dar deosebit de tricky dacă te bate gândul necurat de a te plimba cu așa ceva în picioare în Piața Unirii!

Altă dată la ceas de seară și vară, Piața Unirii era hot spot de terase, azi e hot spot de alergii la praf, șantier, locul din care se eliberează Kraken-ul și așa mai departe! Și de asemenea este locul în care poți salva o pitzi de la suicid voit sau nu (e voit de fapt pentru că și-a luat tocuri în Unirii).

MjAxMy1lZmQ5ZGE2NzA0NDU2OGJl

Deci, bunul samaritean, adică eu, duminică seara prin Unirii… În față la Dom, cu un tupeu fantastic o pitzi deosebit de parfumată se lupta cu dalele istorice și cu tocurile din picioare. Dezechilibristică totală! Când să trec de ea, să pot și eu să râd ca omul, se dezechilibrează mai ceva ca înainte… probabil din cauza faptului că am trecut eu în teniși pe lângă ea și murea de ciudă… și dă să cadă… în direcția mea!

I-am amortizat căderea sprijinind-o cu brațul și am readus-o pe calea cea bună! Sunt un om de excepție! Am salvat o pitzi de la cădere!

Dacă vrei să faci și tu o faptă bună, plimbă-te mai des în Piața Unirii în încălțări comode… pitzipoancele au nevoie de tine! Înscrierea în campanie este gratuită! Tot ce trebuie să faci este să mergi în Unirii și să te uiți după gagici care se clatină din cu totul alte motive decât cele alcoolice! Succes! 🙂

Un gând despre „Salvează o pitzi în Unirii

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s