Dragoste și salvare pentru toată lumea

Cu un așa titlu demn de o predică, mă pot apuca să vă spun despre ce e vorba de fapt, nu? Dacă ieri vă îndemnam să aveți milă și să salvați o pitzi în Unirii, astăzi vă îndemn să salvați copiii, femeile abuzate și câinii vagabonzi… și să nu uitați să le spuneți stimabilelor mame pe care le aveți că le iubiți… pe Facebook… cu 1 singur like!

Nu am nimic cu cauzele de mai sus, chiar aș da o mână de ajutor dacă ar fi pe bune cazul, iar despre dragostea față de mama nu mai zic… dar tot văzând super campanii din astea pe Facebook, nu pot să nu-mi pun niște întrebări… despre IQ-ul unor oameni evident!

Cauzele de pe Facebook

Ok, deci ești un om bun, care nu poate zice NU nimănui… așa că 1 like = 1 euro donație pentru copii/femei abuzate/câini maidanezi este un fel de răscumpărare a păcatelor pentru tine! Nu te poți abține și oricum 1 euro nu e mult și oricum nu-l dai de la tine! Tu le dai la ăia 1 like și ei îl vând mai departe cu 1 euro! Are you a fucking idiot? 

Să nu mai zic de povștile pe care, dacă le vei populariza (adică share-ui), vei ajuta *insert creepy photo of a sick child/dog/woman*

ARE YOU THAT FUCKING STUPID?

pictures_of_the_day_8

Dragostea de mame pe Facebook

Ai o mamă? Da! Bun! O iubești? Da! Bun! Du-te la ea, ia-o de mână și spune-i Te iubesc, mama!

Nu da like și share pe Facebook… gândește-te: dacă toți ar fi așa de idioți ca tine, Facebook-ul ar fi plin de poze cu mama, te iubesc! Pentru că toți ar da… din sentimente sincere sau ca nu cumva să creadă careva că nu-și iubește mama!

Revenind, dacă ai sentimente normale față de mama ta, du-te, dragă, și spune-i! Multe mame nici nu au Facebook, dar e ok că ai urlat tu acolo mama, te iubesc numai să te vadă lumea, dar mama ta să nu știe! Mai bine îi spui ei și nu ne mai umpli Feed-ul cu porcării!

Același lucru e valabil și pentru cauze! Vrei să faci ceva ia 1 euro real, nu fictiv, sau chiar mai mulți și du-te fă o donație!

UN CLICK NU AJUTĂ PE NIMENI… decât pe tine să mai faci și tu mișcare cu degetul arătător!

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s