Cu ce aruncăm la cununii?

Nu știu alții cum sunt, dar eu și Mădă, când am constatat că frații noștri se căsătoresc în aceeași zi (evident cu stimabile domnișoare diferite!), am început să debităm la chestiile cu care se aruncă la cununii.*

Variante pentru materiale de aruncat la cununii

  • Varianta clasică – orezul! Orezul aducea nu mai știu ce noroc, bunăstare, copii… I have no idea! De asemenea, îl poți lua cu tine la restaurant să-l scuturi din decolteu sau din păr, dacă nu ți-au pus ăia destul în sarmale și vrei un bonus!
  • Varianta modernă – like! Care face primul poză și o urcă pe Facebook are o palmă după cap de la mine! Restul pot arunca cu like-uri, ca atunci când mirii ies fericiți de la cununie toată lumea să fie cu nasul în telefon!
  • Varianta ce e bă acișilea – căcaturi! Pentru cei care nu pricep de ce e atâta lume îmbrăcată frumos să le strice lor ziua cu parfum de nu-m-am-mai-spălat-din-2010 se recomandă aruncatul cu: chiștoace, doze/sticle de bere, pârțuri, papuci găuriți și alte boschetărisme!
  • Varianta răzbunătoare – orice tare, cu pete, cu miros etc.! Aici cred că am născocit cele mai multe variante! 🙂 Dacă mergeți la o cununie de ex (neinvitați bineînțeles) se recomandă aruncatul cu: ouă, roșii, coceni de porumb, bile de paintball, spray cu piper, verze, petarde, stink bombs etc.
  • Varianta românească – semințe și sâmburi! Pentru cei mai ciopliți în colțuri, varianta pur românească implică scuipatul, nu aruncatul, cu două variante neaoșe: coji de semințe și sâmburi de corcodușe!

*Ambele viitoare familii care se vor forma pot sta liniștite, promitem solemn că nu vom arunca cu niciuna dintre chestiile mai sus menționate! 🙂

funny image of wedding rice throwing
Sursa foto

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s