Ies proastele la soare…

… ca ciupercile după ploaie! Sunt rea azi! De ce? De obicei! Sau pentru că, o dată cu apariția astrului mirobolant pe cer în toată splendoarea lui dătătoare de temperaturi caniculare, apar și proastele… sau, mă rog, sunt mai vizibile decât de obicei!

Dacă soarele e sus pe cer, gata să le ardă, cum cred ele că vor și toți bărbații și toate femeile deopotrivă, proastele coboară baremul de admirație asupra femeii! Cum să mai admiri femeile, când proastele ne strică feng shui-ul??

Care e de fapt problema mea de aberez atât? Stai că mă explic!

  • Am fost scrutată insistent cu privirea de o proastă pentru că am scos din garderoba de vară fuste, rochițe și pantaloni scurți. Și le port, pentru că mi-e cald… dar sunt albă pe picioare (aici trebuie să menționez că sunt albă în general, așa e tenul meu, un bronz mă ține două zile etc.). Deci se holba la mine pentru că sunt albă și nu carbonizată ca ea… scuză-mă că în inteligența mea carbonizarea nu face bine la piele, nu am chef să-mi f*t sănătatea cu solarul sau cu statul excesiv la soare… mai bine rămân albă… cine știe poate de fapt sunt o curtezană din alte timpuri cu pielea ca laptele!?
  • Unde încep și unde se termină pantalonii scurți? Pentru proaste încep în p**dă și tot acolo se și termină… nu știu de ce nu ies direct în pielea goală din casă… de ce să mai iei o perche de chiloți pe post de pantaloni scurți?? Pointless! Nu mai bat câmpii pe acest subiect, pentru că am făcut-o de prea multe ori, ultima dată cu plasticul!

Ar mai fi și alte semne de prostie, dar astea sunt cele mai pregnante atunci când vine vara. O fi de înțeles, dat fiind faptul că acum li se prăjește și ultimul neuron utilizabil, nu? Ar trebui să-mi fie milă de ele…

10406553_651065378316025_668736476767230843_n

3 gânduri despre „Ies proastele la soare…

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s