Știu eu ce zic…

… despre proaste! Sunt cel mai fin observator al lor… de fapt nici măcar nu trebuie să fii un bun observator în general, pentru că prostia se semnalizează singură!

Miercuri seară am participat la o tură foto a orașului Timișoara, cu multe poze și informații deosebit de interesante. Tura noastră frumoasă a fost oprită de ceva ce se dorea a fi un photo shooting ad-hoc de street fashion/ o tută care se dădea sexy cu curu de pământ în costumația ei destrăbălată.

N-am surprins-o în nicio fotografie din păcate… dar pot să descriu plastic și voi vă imaginați! Deci: blondă minionă, pârjolită la solar, rasă periuță pe juma de cap și cu cealaltă juma împletită în spic (bizar, asta nici eu nu pot să-mi imaginez, dar am văzut și mai plastic de atât nu pot să explic). Blondina noastră se credea ultra-mega-super fashion pisi fată… nu era!

Daaar, pentru a-și etala cârpa de pe ea (i.e. rochia) și lemnul cioplit artistic chirugical și solar artificial (i.e. corpul) utiliza mișcări de felină în călduri, gata să fie violentată vizual de fotograful cu gura până la urechi și de bunicii care se bucurau de soare pe bancă în centru. Din când în când își împingea tacticos rochia de pe umăr, poate poate o face un nip-slip total (ne)intenționat pentru savoarea shootingului.

Șmecheră fata (în imaginația ei that is), dornică de viață și de muncă… a se citi atât viață, cât și muncă sub formă de p**ă!

Rottenecards_83418175_fysxrm9vmh

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s