Nici nu mai contează!

10363347_888459091171502_7795804090492633485_n

Nu contează! Eu asta i-aș spune! Pentru că în definitiv, chiar nimic nu mai contează! Trecutul definește persoana care ești azi, dar asta nu înseamnă că definește și persoana care vei fi în viitor… unless you let it be that way! 

Atât de mulți oameni trăiesc blocați în trecut, în ceea ce au făcut sau în ce li s-a întâmplat… e trist! Nu mai ești persoana aia… de aia se numește trecut, pentru că pur și simplu a trecut! Nu mai e aici și nici nu va mai veni înapoi! Până când se va inventa mașina timpului, cu care să te întorci în trecut să rezolvi toate chestiile care nu au mers bine, nu ai ce să faci… și nici atunci nu ar trebui să faci ceva!

Nu mai poți schimba trecutul, motiv pentru care nici nu ar trebui să-l privești cu regret, ci să iei părțile bune și să mergi mai departe! Mă întristează oamenii care trăiesc în trecut, pentru simplul motiv că asta îi împiedică să privească în viitor! Regretele nu te ajută în viață, ce ai făcut în trecut nu te ajută și nu te împiedică în ce vrei să faci mai departe!

Când o să înțeleagă lumea că spre viitor trebuie să privească?

dont-look-back

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s