Când weekendul nu mai e weekend

Când am zis eu că fac prea multe, am vorbit serios… și când, la 1 an de Roxy blogs about nothing, am zis că urmează niște schimbări… ei bine, le-am făcut pe toate weekendul ăsta!

Dar să încep cu finalul bizar de săptămână… nu știu dacă voi știți cum e să mergeți frumos în fața mamelor voastre și să întrebați suav (a se citi în panică, panică, panicăăăăă) „Auzi, eu am avut toate bolile copilăriei sau am ratat vreuna??” Să te gândești că faci pojar/varicelă/etc. nu e tocmai sexy la 25 de ani… ca norocul că a fost doar o mică alergie, care s-a gândit să nu mă mai facă să strănut, ci să go crazy on my skin. Fuse și se duse și aia… și eu acoperită din cap până în picioare într-un weekend cu peste 30 de grade! Woohoo!

Drept urmare, ca o ființă inestimabil de sensibilă și de fragilă ce sunt, am zis că weekendul ăsta e musai să o las mai moale cu treaba, să mă relaxez, să mă odihnesc, să mai stau pe acasă! Rezultatul s-a consumat în câteva power nap-uri  pentru că mai mult de atât nu am reușit să produc și câteva ore pierdute prin mall, căutând pantaloni… și am ajuns acasă cu o bluză și o vestă!?

Drept urmare nr. 2, duminică hotărâtă nevoie mare am purces la achiziția pe care voiam să o fac la un an de blog: eu în varianta .com… deci sunt oficială, ce să mai zic, nu mai scăpați de mine, moarte tastaturilor și așa mai departe! „I’m on top of the bytes!” ca să-l citez pe Costi! 🙂

10259912_853924671291611_3300284247034898642_n

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s