Unde intri bou și ieși vacă?

Acesta este un articol by request… și titlul i se datorează tot Luciei! Deci, unde intri bou și ieși vacă? 

La Urgențe (UPU, Spitalul Județean, cum mai vrei să-i zici)!

De ce? Cred că deja vă imaginați… dar să vă dau și câteva exemple concrete:

  1. Medici nesimțiți – din moment ce ai ajuns la Urgențe, e clar că ai o problemă, care nu prea mai suportă amânare și că ești panicat și că vrei să afli ce ai… și te pui și explici toate simptomele, arăți tot ce ai etc. La vederea radiografiei, medicul să spună: Din câte știu eu până acum o radiografie nu a vindecat pe nimeni! Și atunci de ce beeeep e un beeeep de serviciu medical radiografia, de ce e folosit peste tot? De inutilă ce e sau??
  2. Medici neserioși – după ce că nesimțirea e maximă, puișorii ăștia s-au uitat prea mult la Anatomia lui Grey și au filme despre cum o să facă sex prin cotloanele spitalului… deși eu una nu aș vrea să ating nimic din spitalul ăla niciodată! Dacă nici în timpul unui consult medical nu se pot abține de la dume și flirturi, nu vreau să știu ce fac atunci când nu sunt 20 de oameni de față!
  3. Dacă tot intri bou și ieși vacă… să fie și grajdul de pe vremea lui Pazvante Chioru’ – pentru că noua aripă de Oncologie, pe care au clădit-o, dar cine știe când și cum o vor deschide, o fi costat foarte mult, nu au mai avut bani, dragă, să investească în lumină… la baie… la Urgențe!!! Pentru că un om care are o problemă medicală urgentă sau cineva care așteaptă să vadă dacă o persoană dragă e bine sau nu, chiar merită să se pișe într-o budă infectă, care miroase groaznic… pe fucking întuneric… probabil că nu vor repara niciodată lumina din baie, pentru că e mai bine să nu vezi că așa arată o baie dintr-un spital:

1

Disclaimer: Acest articol este o sumă de atitudini personale la adresa sistemului medical. Nu contest importanța acestuia, dar nici nu pot spune că e ok să stai câteva ore bune la Urgențe, fără a avea parte de condiții decente și de un tratament adecvat!

Un gând despre „Unde intri bou și ieși vacă?

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s