Avem boi și pe stradă…

Dacă vă spuneam deja unde intri bou și ieși vacă, să știți că și pe stardă avem boi, care rămân boi până la capăt fără nicio problemă! Nu avem numai cai putere sub capote, ci și boi în mașini!

Cel mai bun exemplu de zilele trecute și singurul motiv care m-a determinat să scriu acest articol (nu, nu a fost pofta de a lua încă o instituție publică în colimator) a fost o mașină a Poliției Române cu doi boi polițiști în ea. Cum mergeam agale spre casă, aveam o mașină de Poliție în față, așa că toată lumea merge frumos și încet și sub 50! De parcă „respectabilii” ar fi putut observa dacă era altfel… nu ar fi observat nici dacă ar fi intrat ei cu mașina în ceva (deși nu le doresc asta!).

De ce?

Pentru că poliția se uită după gagici! Cei doi b mă scuzați, mă ia valul… revenim, deci cei doi conduceau agale prin fața Parcului Botanic. Pe partea cealaltă a drumului, două gagicuțe s-au dat jos din mașină și au pornit la plimbare pe marginea drumului… la care mașina de poliție a făcut un viraj ușor, tot mai ușor și apoi tot mai mult spre contrasens… noroc că nu venea nimeni din fața lor! Dar a fost un moment deosebit să merg în spatele lor, să văd cum mașina de poliție intră pe contrasens, pentru că amândoi se uitau în spate după gagicile care au trecut și că după ce s-au redresat, s-au mai uitat o dată după gagici!

Cred că trebuia să scriu de fapt despre cât de bune erau alea, dacă erau suficient cât să riște ăștia un accident, nu?

Rottenecards_94344585_s8yw3c73v6

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s