De data asta e personal

Când am scris ultima dată la About me, mi-am dat seama cât e de greu să scriu despre mine! Nu pentru că aș fi eu ceva super-u-la-la, adică sunt, dar sunt și modestă 😛 ci pentru că e greu să te definești pe tine în cuvinte și atât și evident într-un spațiu limitat, că la cuvinte cred că m-aș descurca (din nou modestia bat-o vina!).

Pe zi ce trece cunosc tot mai mulți oameni (și constat iar și iar că Timișoara e un sat unde toată lumea se știe cu toată lumea!) și mă întreb și eu ca tot omul oare ce first impression fac eu… sau second sau third… sau… sau…

10474890_530959273670693_6171008029285671489_n

Și acum devin poetică brace yourselves:

După 25 ani de respirat în orașul ăsta transformat în șantier, nu aș putea să mă definesc numai prin cuvinte… asta numai dacă aș scrie un roman fluviu și nu vreau că nu am timp și nici nu-mi place să vorbesc despre mine personal (de aia ăsta probabil e primul, singurul și ultimul articol personal-personal-personal!).

Mă definesc experiențele trăite, oamenii din jurul meu, activitățile mele zilnice și tot ce a trecut și cam tot ce aș vrea eu să se întâmple mai departe… Și după ce mă definesc dispar, că doar am și alte treburi mai bune de făcut și de fiecare dată mă schimb! 🙂

Cât despre primele impresii… mi s-a spus de câteva ori că sunt tăcută, că par o fată liniștită și cuminte și mai ales că sunt foarte serioasă! Cred că oamenii ăia au cunoscut pe altcineva!

Și nu am nicio concluzie la articolul ăsta, pentru că în afară de două-trei chestii care au rămas la fel, restul se schimbă pe zi ce trece!

fbd4f8c2847a54824cd8063ea6416f59

4 gânduri despre „De data asta e personal

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s