Vorbesc… serios!?

Cred că ştim deja cu toţii faza aia cu We live in the era of smart phones and stupid people… cu faptul că telefoanele sunt deştepte şi că oamenii sunt proşti deja m-am obişnuit, alta e problema mea: lipsa de comunicare!

Ca un terapeut de cupluri (lol!) constat din ce în ce mai surprinsă că avem atâtea moduri prin care putem să comunicăm şi nu spunem nimic. Unde au dispărut frate conversaţiile dintre oameni? De ce nu mai discută nimeni ca înainte?

Cred că telefoanele super inteligente au şi ele un rol în chestia asta. Cu acces la internet şi cu Facebook la îndemână, totul pare mai simplu… dar de fapt nu e chiar aşa!

Ce, dacă îţi dau un Like ţi-am spus ceva? Nu ţi-am spus nimic, decât că îmi place nu ştiu ce ai postat…

Dar şi Like-ul ăsta a devenit aşa o chestie de uhhh pet me, love me, like my photo de nu e adevărat…

Dragii mei, hai să stăm de vorbă mai bine! Pune mâna pe telefon şi sună să ne vedem la o cafea… că ştii telefonul mai are şi funcţia aia, nu e numai pentru selfie-uri şi pentru Facebook… şi dacă nu-ţi place cafeaua, poţi să bei şi apă… 🙂

later-again_fb_1824287

P.S. Am constatat mai târziu că în fiecare paragraf vorbesc despre altceva, e o altă idee, care merită şi nu prea un articol întreg. Dacă m-aş pune să scriu tot ce vreau să scriu în articolul ăsta, aş omorî internetul… cine vrea să-mi audă poliloghiile poate să mă sune, că mie îmi place cafeaua! 🙂

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s