Pe culmile petrecerii de burlăciţă

În primul rând, cuvântul „burlăciţă” sună ca naiba din punctul meu de vedere… I prefer bachelorette! 🙂 Dar cum nu toată lumea ştie ce e aia un bachelorette party, am zis să mă fac înţeleasă de la început. Să nu mai bat câmpii şi să trec la subiect:

  • Culmea 1: Pictatul tricourilor – Cum e să pictezi tricouri cu Tempera timp de 4 ore, să te enervezi că ai mâzgălit câteva şi lumea să te întrebe apoi unde le-ai imprimat aşa mişto? De la distanţă 🙂 sunt un designer bun de tricouri!
  • Culmea 2: Scrisul mare, omul chior sau nu – Eu port ochelari şi când ies în oraş la party nu-i iau cu mine, dar diferenţa nu e atât de mare încât să nu văd nimic, nimic… dar să auzi între două melodii „Ce scrie pe alea, mă?” şi să vezi doi tipi care se holbează încruntat la tzâtzele fetelor (pentru că acolo venea textul nah) pe rând it is so much fun!
  • Culmea 3: Fantezii cu mirese – Dacă aţi fi crezut că la un bachelorette party bărbaţii vor roi în jurul domnişoarelor de onoare, pentru că ele sunt cele care nu se mărită şi poate unele chiar vor, guess again! Miresica noastră, cu toate că avea voal în cap şi scria pe ea că e miresică, a avut cel mai mare succes… Mă întreb dacă ăia sperau că e genul de mireasă care îşi „va trăi pe bune” ultima noapte de burlăcie?

După 3 petreceri cu tema asta din acest an, cred că pot să mă fac organizator de bachelorette-uri, pentru că toate au fost deosebite şi frumoase şi niciuna nu a fost la fel cu cealaltă, cum şi miresicile sunt ele unice! 🙂

TC-art

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s