You Like sau nu?

Am mai discutat o dată cum e când îţi dai singur Like la postări pe Facebook, daaaaar văd că lucrurile nu se opresc aici! They never do, până nu va mai exista Facebook-ul sau nu va mai fi aşa popular, pentru că va fi înlocuit de o altă reţea de socializare… bat câmpii, revenim!

Patru tipuri de Like pe Facebook

  1. Like de complezenţă: sunt cel mai mare fan al tău, tu, vedeto, tu! Şi dacă-ţi postezi caca(ua) de dimineaţă îţi dau like. Nu citesc ce postezi, nu ascult melodiile, nu dau click pe link-uri, nu deschid pozele, dar îţi dau like… oricând, oricum, oriunde! LIIIIIIIKE!
  2. Like la schimb: ţi-am dat like la poză, ca să-mi dai şi tu mie! Am postat o poză! De ce nu-mi dai like? Alo???? Eu ţi-am dat ţie la poză!!!! Dă-mi şi tu mie! Băăăă, cu tine vorbesc! Aici, poză, postare, woohoo… dă-mi like!!!! Nu-mi dai??? @#%!&*#%@ în viaţa mea nu-ţi mai dau niciun like!!!! (Până nu-mi dai şi tu mie unu, hai, te rog, dă-mi like!)
  3. Like prostituat: Normal că ai 200 de like-uri la poza de profil… ţi se vede o tzâtză… ţi-au dat toţi gagii care vor să vadă şi tzâtza aialaltă… şi toate „prietenele” tale care râd de tine că eşti cuvă (am uitat de r!) şi care îşi pun şi ele imediat o poză similară să vadă dacă strâng mai multe like-uri decât tine!
  4. Like I like you: I liked your photo, but I really like you… dar nu o să-ţi spun niciodată, oare te prinzi????

Hai să ne înţelegem: Like-ul meu nu e de vânzare, de schimb, de împrumut, de prostituţie sau de orice altceva! Eu când dau un like îl dau pentru ce înseamnă el pe bune… că îmi place chestiunea postată, orice ar fi ea… and that is it people! De aia dau mai multe like-uri postărilor făcute de pagini de Facebook, decât oamenilor din lista mea! 🙂 De aia nici mie nu-mi dă nimeni like, pentru că nu dau înapoi! 🙂

Dar am găsit o poză care, deşi îmi contrazice mie opinia, subliniază perfect felul în care vede lumea like-urile la selfie-uri and it is just fucking funny:

10551044_944771235537406_1059181270060804365_n

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s