Culmile vacanţei la greci

Nu ştiam dacă să scriu un articol sau 700 despre vacanţa în Grecia… dacă să vă spun cât de mult mi-a plăcut sau cât de mult nu mi-a plăcut… încă o dată, las chestiile turistice pentru articolele mele de pe Ghiduri Turistice şi aici o să fac doar o listă de culmi! So, here I go!

Culmile vacanţei la greci

  • Să ajungi în ţara în care îţi petreci vacanţa de vară pe o ploaie semi-ciclon, care nu te lasă să vezi 2m în faţa ochilor… dar să ajungi la malul mării şi să-ţi treacă!
  • Să te bucuri că te duci în vacanţă la mare, că nu ai mai fost de când mergeai pe litoralul românesc… şi să constaţi că staţiunile (UNELE!) din Grecia arată fix ca alea din România… cu tot cu miros de peşte sexy, un parc de distracţii părăsit şi cei mai agasanţi comercianţi din lume!
  • Să mănânci la o tavernă mişto, unde grecul, care îţi recomandă şi îţi aduce papa bun, vorbeşte super haios şi la mişto în româneşte… mâncare bună şi distracţie pe măsură!
  • Să constaţi că banii de vacanţă strânşi din timp te duc mult mai departe… departe de români proşti îngrămădiţi, care nu ştiu să se comporte decât ca nişte babuini… şi departe de pensionarele care se duc să-şi bronzeze „langoşii” lăsaţi la soare şi să le lovească Cap. Costas peste fundul zgâlţâitor!
  • Să descoperi că grecii şi turiştii lor ştiu să se distreze în cluburi… şi că fetele pot servi orice băutură moca! 😀
  • Să-i asculţi pe greci cum vorbesc de rumani şi să simţi din tonul vocii că tocmai te-au băgat de unde ai ieşit!
  • Să înoţi într-o mare curată, neîmpuţită, dar ultra sărată… nu ca la noi… Side note: Cred că abia în ultima zi m-am obişnuit să înot în apa aia sărată şi, dacă nu mă oprea oboseala, nu ştiu cum mai ieşeam de acolo!

Au fost multe, de aia şi prezentarea asta stil una caldă, una rece… au fost chestii care m-au scos din sărite şi chestii care mi-au plăcut la nebunie… Grecia merită o încercare două pentru vacanţa de vară, staţiunea în sine (Pălăria bine cunoscută românilor), nu prea!

Relaxarea a bătut însă toată oboseala, aşa că, at the end of the day, this was one heck of a vacation! 

NTV-header

Un gând despre „Culmile vacanţei la greci

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s