It’s time for me

Din 14 august 2014 am avut probabil cel mai încărcat program ever! Şi nu mă plâng! Am fost în câteva excursii minunate/mici concedii, la care s-au adăugat road trip-uri cu momente vesele şi triste. La o lună de atunci, nu-mi vine să cred că au intrat atâtea într-un timp atât de scurt… nu-mi vine să cred că m-am bucurat în sfârşit de momente pe care le aşteptam din primăvară, dar şi că m-am întristat de momente ce nu ştiam că vor veni.

După ce am văzut câteva locuri dragi mie şi oameni dragi mie, dar mai ales după ce am văzut că într-un moment o viaţă se dă peste cap complet, mi-am dat seama că este momentul să fiu şi eu numai pentru mine…

Fiecare suntem oricum pentru noi şi atât… fiecare trage pentru sine, nu pentru altcineva. Avem familie şi prieteni la care ţinem şi de care suntem alături, dar în rest we are on our own! 

Mi-am dat seama că mai am foarte multe lucruri de făcut pentru mine, pentru a fi acolo unde vreau să fiu peste 1 an sau doi… îmi pare rău de cei pe care i-am lăsat în urmă sau care m-au lăsat pe mine, pentru că nu am avut timp să-i ţin de mânuţă sau să le suflu în cafea… Life is tough for everyone, dacă vrei să o faci mai uşoară, numai tu poţi să o faci pentru tine!

Să zicem că de pe la mijlocul lui august am început să mă concentrez mai mult asupra a ceea ce vreau să fac, dar m-am şi relaxat. Poate par egoistă, dar pentru cei care contează şi care merită nu voi fi niciodată…

It’s time to start doing my thing… and it starts now!

4ec23817b3904c84e92ec3ca79c45a3c

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s