Ce păcat că nu eşti proastă!

Aceasta este o postare by request pentru Lucia! Ea o vrea, ea o cere, eu o scriu că am mai mult arţag! 🙂 Here goes nothing! 

De ce e păcat că nu eşti proastă? Oare? Pentru că proastele sunt mai de succes decât tine! Pentru că nu era de preferat iadul cu o femeie deşteaptă, ci bărbaţii preferă paradisul cu o proastă! Pentru că orice bărbat ştie că o proastă e mai uşor de manevrat, de impresionat, dar şi de rănit decât o femeie cu capul pe umeri!

O femeie deşteaptă, independentă şi cu capul pe umeri sperie! De ce? Pentru că ea e aia care impresionează, ea e aia care deţine controlul şi, mai ales, ea e aia care are puterea să zică hai pa, fraiere, deci are puterea să se despartă de tine dacă eşti prost şi bou, are puterea să te rănească şi nu vrei asta, pisoiaş, pentru că eşti şi tu un suflet mic şi un creier gol… sau ţi s-a dus tot sângele în celălalt cap, cu care nu gândeşti, când ai văzut cum arată proasta!?

Ce păcat că nu eşti proastă! Că eşti genul de femeie cu care un tip poate să se şi distreze, dar şi să poarte o conversaţie despre altceva că azi e luni şi afară plouă! Că eşti genul care nu îi va cere bani de pantofi niciodată, pentru ca apoi să se simtă el cocoş, că ai şi tu banii tăi şi ultima dată când ai vrut pantofi ţi-ai luat 3 perechi, deşi voiai doar una! Că nu eşti genul care se gudură pe lângă el să deschidă un borcan de gem, că ştii şi tu să dai aer la borcan şi n-ai mâinile din spaghete! Că nu apari seara la uşă după o zi la jobul tău să te ia cineva în braţe şi să plângi, pentru că tu eşti puternică şi dacă e cazul o să-ţi bagi şi ce nu ai să-ţi găseşti altceva de lucru!

Cum poţi să te gândeşti la viitor? Tu nu ştii că pe ei asta îi sperie? Nu vrei tu musai să te măriţi cu el, dar ştii că vrei să te distrezi… şi pe el îl sperie şi atâta lucru… că tu chiar ştii ce vrei! Că ai gândit bine situaţia şi ştii unde vrei să ajungi, că de aia nu eşti proastă!

Dar, vai, proastele… proastele make the world go round! Oricum ia o proastă de nevastă şi aleargă după tine toată viaţa, cel puţin în gând, cu ciudă că tre să tragă ca bou de căruţă, că proasta lui nu ştie să facă nimic… Sau nu o ia de nevastă, că până la urmă se trezeşte la viaţă… dar atunci va fi prea târziu… că tu chiar nu eşti proastă şi nu îl vei aştepta toată viaţa!

Dragă Lucia, sper că eşti happy… pentru că eu mă simt ca Radu F. Constantinescu acum! 🙂

98d1705d97f4c1700df6522df7560877

Un gând despre „Ce păcat că nu eşti proastă!

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s