Răbdare…

… nu mai am! Dar tot asta aud! Tot timpul! Ai răbdare! Cât să mai şi ai? Toate trec atât de repede pe lângă tine, toate se adună, se amestecă şi se ciocnesc între ele până se fac ghiveci… de nu mai ştii pe unde să scoţi capul! Ai răbdare! Nu mai am… nu mai vreau!

Tot ce-am auzit de la medici despre bunicul meu este să avem răbdare, să stăm, să vedem ce se întâmplă… am avut, dar nu s-a întâmplat nimic! Sau nu se mai întâmplă! Sau nu ştiu ce se va mai întâmpla!

Tot ce am vrut a fost ca lucrurile să fie simple pe lângă asta, dar nu sunt! Să pot să mă concentrez la răbdarea asta… dar lumea nu stă în loc… timpul nu se opreşte… nu are nici el răbdare!

Răbdare am cerut şi eu… că nu am timp, că sunt ocupată… că am o viaţă de alergat şi de făcut chestii! Dar nu am primit! Nimeni nu are răbdare!

Ştiu că mai urmează chestii bune şi rele… şi nu mai am răbdare! Nu vreau să aştept să apară nici alea bune, nici alea rele… pe alea rele pentru că vreau să le rezolv cât mai repede, să mă chinui să le fac bine din rău… deşi nu cred că voi putea pentru toate… pe alea bune pentru că vreau să-mi lumineze ziua, să fie iar ca o zi de vară, când am urcat în maşină şi am plecat cu gândul senin şi liber şi liniştit!

Nu mai am răbdare!

patience_2014_01_31-4

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s