Ce nimic mai fac?

Să mă scuze blogul că l-am mega abandonat o vreme. Am fost tristă, încă mai sunt, şi n-am vrut să-l fac şi pe el trist. Am fost şi veselă, încă mai sunt, dar veselia a venit cu atâta treabă, încât nu am apucat să povestesc nimic. Am „primit” nenumărate subiecte, care de care mai tembele, şi n-aş şti cu ce să încep… aşa că mai bine încep cu mine!

Am lucrat mult, am scris pentru alţii şi m-am relaxat şi eu în sfârşit… din lucrurile astea a venit veselia. A mai acoperit din tristeţe, dar a mai venit alta şi tot aşa.

Până la urmă am început să văd lucrurile mai clar:

  • Lucrurile nu se opresc în loc, viaţa nu aşteaptă după tine să te decizi, ai treabă, ai chestii de făcut şi experienţe de trăit… şi dincolo de toate astea nu stă nimeni să te ia de mână să te ducă unde trebuie să ajungi… ajungi tu dacă ai ceva în cap!
  • You win some, you lose some! Important e să câştigi bătăliile importante… pe alea mai puţin importante… well de aia sunt mai puţin importante!
  • Ai câţiva oameni care vor fi mereu alături de tine… no matter what! Mai dau şi ei „chics” câteodată, dar, na, sunt oameni… moving on! 
  • Dacă tu nu faci nimic pentru tine, nici alţii nu vor face! Dacă nu te motivezi şi stai toată ziua să te dai cu curul de pământ, atunci cu curul pe pământ rămâi!

Articolul ăsta devine, ca unul dintre multe altele, un articol în care vorbesc despre de toate şi de fapt nu vă spun nimic! Dar vă spun ceva până la urmă:

img-790636-1-291ec847-d65b-4693-85af-39ba5a24291a

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s