Sfaturi de „succes” pentru femei

Nu ştiu dacă este vina femeilor sau a mediului în care trăiesc pentru faptul că multe sunt duse cu pluta… este vina lor, că şi eu şi altele trăim aici şi suntem destul de întregi! 🙂 Undeva între revistele glossy, care îţi spun cum să-ţi baţi gagiul la fund să nu te părăsească (da, există o tehnică anume de bătaie la fund, ce nu ştiaţi?), şi mediul halucinanto-cucu în care trăim, care te învaţă să te dezbraci de la 11 ani ca să ai succes în viaţă… cine să mai zică ce şi cum fac femeile bine sau rău! Deci:

1. Observă-i faţa cu atenţie şi spune-i că seamănă cu o vedetă – asta e dintr-o revistă. O recomandare perfect pertinentă, nu? Cum ar fi să te duci la un tip care îţi place, să te holbezi insistent la făţăul lui şi să-i spui că seamănă cu *insert celebrity name here* Voi vă daţi seama că bărbaţii nu le au cu numele de vedete… majoritatea dintre ei adică… şi mai mult decât atât să-i spui Uai ce semeni cu *** e de-a dreptul încântător! Va fi complet fermecat, mai ales dacă seamănă cu Alex Velea sau Nicolae Mitea sau cu alte vedete masculine care se „iubesc” cu pitzipoance fără minte, exact aşa ca tine… şi oricum îi spui asta numai pentru că vrei şi tu să fii vedetă într-o zi, fatăăăăă!

2. Machiază-te! Nu-l lăsa să te vadă nemachiată! – asta e din fina mea obsevaţie. Ştii, Pisi, niciodată nu ai fost mai sexy decât atunci când ai ieşit la vânătoare în club şi te-ai machiat cu ceva similar a doi pumni în ochi… şi să nu uităm că ţi-ai întins cu trafaletul un tub de ruj şi unul de gloss pe bărbie şi pe nas, ah, şi pe buze, normal! Nimic nu e mai atrăgător pentru un bărbat decât să sape în 700 de straturi de chimicale pentru a ajunge să simtă că te-a sărutat! De asemenea, dacă te vede pe stradă acelaşi tip, dar nemachiată de data asta, să nu te miri că nu te recunoaşte… nimeni nu ştie de fapt cum arată un clown sub costumaţia de scenă!

3. Arată-i că ai nevoie de el! – asta e din ambele. By all means, să nu te pună dracu să faci ceva de una singură, toantoooo! Păi ce tu nu ştii că eşti super sexy când eşti proastă şi incapabilă? Când orice propoziţie pe care o scoţi pe gură începe cu un iubiiiiiiii scâncit prelung? O femeie este mult mai sexy atunci când plânge la iubi să-i cumpere o gecuţă, o maşinuţă sau un papucel! O femeie este mult mai sexy atunci când trebuie să fie dusă de mânuţă pentru orice răhăţel cât de mic, este mai sexy atunci când n-are bani nici de un pliculeţ de cafeluţă şi este cel mai sexy atunci când trebuie iubi să facă totul în locul ei!

How about a bitch slap back to reality?

bitch-funny-lmfao-lol-slap-Favim.com-253783

 

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s