5 lucruri tâmpite la care ne gândim prea mult

Sunt 5 lucruri tâmpite la care cu toţii ne gândim prea mult şi probabil că nu ar trebui să o mai facem… because it is a fucking waste of fucking time! Anyway să purcedem cu lista:

1. Dacă ne-am îngrăşat – fie că eşti gras, fie că eşti slab, tu ştii foarte bine cum arăţi. Şi ceilalţi din jurul tău ştiu foarte bine cum arăţi pentru că te văd… aşa că blugii ăia nu te vor face mai grasă, în cazul în care eşti o balenă trasă în ceea ce pare a fi un maţ pentru cârnaţi confecţionat din denim, sau nu-ţi vor face picioarele mai subţiri, dacă tu ai două beţe înfipte-n c*r! This is what you look like!

2. Ce-a vrut să spună când a spus ce a spus – departe de a fi în mintea bărbaţilor, întrebarea asta le hărţuieşte pe majoritatea femeilor! Ce a vrut să spună Vasile când a spus ce a spus? A vrut să spună exact ce a spus! Numai noi despicăm firul în patru, supra-analizăm orice şi apoi tragem o concluzie mai departe de realitate decât este Pluto de Soare (By the way, Pluto e planetă sau nu e? Am şi eu dilemele mele!)

3. De ce mi se întâmplă toate numai mie!? – buhu şi alte scânceli funcţionează sub formă de victimizare în viaţa de zi cu zi… la câte persoane am auzit dând cu replica asta în aer, ai zice că trebuie să formeze un grup al tâmpiţilor cărora li se întâmplă fix acelaşi lucru, doar că ei se cred singuri în Univers… aşa cu siguranţă s-ar crede în continuare buricul pământului (fiecare în sinea lui), dar măcar ar avea cu cine să socializeze!

4. Cum te văd oamenii – oamenii din jurul tău ar trebui să te vadă exact aşa cum eşti. Singurele cazuri în care nu te văd aşa cum eşti şi te judecă greşit sunt atunci când ăia cu care discuţi sunt bătuţi în cap sau tu joci un mind game foarte bizar! Anyway ar trebui să-ţi pese mai puţin din start de acest subiect, pentru că până la urmă cei care contează ştiu cum eşti şi cine eşti şi te văd aşa ŞI foarte important rămân lângă tine… ceilalţi NU!

5. Unde te vezi peste 5 ani – foarte la modă, planul cincinal este deosebit de important! Sigur că trebuie să ai un plan şi să ştii ce unde vrei să ajungi, pentru că altfel nu ai nicio şansă să ajungi acolo vreodată… DAR asta nu înseamnă că planul tău de peste 5 ani trebuie să sune ca aventurile din telenovele, în care vrei să te măriţi cu managerul ăla sexy pe care l-ai cunoscut ieri, să-i faci 3.5 copii şi să îţi cumpere un BMW X5. Să nu uităm că speranţa de a câştiga la loto în 5 ani de asemenea nu te va ajuta să ajungi acolo mai repede.

3b36731f1a381430511e133329c9face

Lista mea se opreşte aici, pentru că mai multe aberaţii de atât nici eu nu cred că pot să citesc… venite din partea mea desigur… aşa că le aştept pe ale voastre, dacă le aveţi! 🙂

2 gânduri despre „5 lucruri tâmpite la care ne gândim prea mult

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s