Eu despre politică? Dubios!

N-aş fi zis ever că eu voi vorbi/scrie despre politică, dar „n-ai cum”! Evit pe cât posibil să urmăresc în News Feed-ul de pe Facebook toate super-opiniile politice ale prietenilor mei, because I don’t care, nu mă uit la televizor la măscăreala politică din campania electorală, de dinainte sau de după ea… nu fac nimic din toate astea. Am o părere politică subţire să zicem aşa şi o ţin pentru mine, nu o dau la nimeni! 🙂 Tocmai din acest motiv, nici eu nu aş fi crezut că acest articol se va întâmpla… şi iată că se întâmplă!

Nu suntem un neam de proşti şi fraieri, dar sunt mulţi din categoria asta care ne sufocă, dar sunt mulţi din categoria asta care ne conduc. Conduc este cuvântul ideal pentru că suntem o turmă de oi… alea care trec pe un drum european, circulat de tiruri cu 120 km/h, numai pentru a ajunge (dacă mai ajung) pe partea cealaltă unde le aşteaptă o haită de lupi!

Suntem nişte proşti pentru că ne minunăm de fiecare dată pe cine punem în funcţii de conducere în România… dar NOI îi alegem… pentru că la noi alegerile sunt pe sistemul alege răul cel mai mic din două catastrofe, nu may the best one win!

Şi cei care vor să ne conducă sunt pe aceeaşi linie de plutire (în derivă) cu noi!

Dragi oameni politici, mie una mi-ar fi ruşine să fac ce faceţi voi toată ziua şi apoi să am ipocrizia de a candida la preşedenţia ţării. Serios! Adică toată ţara ştie că vindeţi gogoşi (şi nu din alea bune) şi că nu veţi face nimic din ce aţi promis şi totuşi umpleţi oraşe şi sate cu bannere de genul „Numai Ponta a redus taxele!” (Really? Când toată lumea îl înjură cu asta apare?). Toată ţara ştie că sunteţi in for the money and the joy ride… altfel nu pot să-mi explic de ce campania Elenei Udrea se învârte în jurul conceptului „Bună pentru România” şi atât!

Din păcate pentru noi… suntem prea puţini să contăm şi nici nu prea avem cu cine să votăm! (rimă inevitabilă)

Rottenecards_22435912_5ymw3c89xv

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s