Un weekend „intense”

Dacă am bifat vacanţa cu maşina de câteva ori anul ăsta şi vacanţa cu autocarul o dată, era musai să merg şi cu trenul undeva. Amarnică alegere pentru crăcanele mele lungi, care nu şi-au prea găsit locul, şi pentru nasul meu suferind la mirosuri neplăcute.

Dincolo de dus-întors made in CFR, a fost un weekend „intense”! Şi nici nu se putea numi altfel, din moment ce the highlight moment a fost Armin Only Intense la Romexpo, Bucureşti. Cu siguranţă unul dintre cele mai tari evenimente muzicale la care am fost eu până acum… atât de tare încât şi la două zile după nu pot decât să spun tuturor că a fost EXTRAORDINAR şi că la fiecare chestie mă uitam cu gura căscată… ca toată lumea de altfel! De ce? Pentru că show-ul a fost atât de show – cu un DJ genial ca Armin van Buuren, cu lumini, fum, foc, artificii, confetti colorate, cântăreţi cu voci amazing şi dansatori-acrobaţi şiiiiii faimoasele „mingi” de Ping Pong 🙂

Gura mi s-a închis totuşi spre îmbufnare când am stat o oră să găsesc un taxi care să mă ducă de la Romexpo fără să mă jecmănească pe faţă… adică să-mi ceară 50 lei pentru o cursă de 18 lei!

Nu mai zic câte nu mi-au plăcut la Bucureşti, cu toate că mie chiar mi se potriveşte măgăoaia aia de oraş arţăgos şi agitat… nu mai zic pentru că cel mai important este că am fost la ceea ce tata a numit „discoteca aia” 🙂 şi a fost intense!

Untitled-1

Un gând despre „Un weekend „intense”

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s