Drama prostămaşă de pe Facebook

Acesta este un articol by request pentru Costi. I do that now, adică scriu by request! Dragă Costi, I hope it is everything you imagined it would be! 🙂

(A se citi pe un ton scâncit) Cât de nenorocită poate fi viaţa ta când eşti singur pe lume?
(A se citi pe un ton extaziat) Cât de fericit poţi fii atunci când ai un loc căruia să-i spui acasă?
(A se citi pe un ton semi-urlat-nevrotic) Cât de drama queen/ attention whore eşti când dai share la „super-sfaturile de viaţă bună” de pe Facebook?

Stai că-ţi spun eu:

Undeva între a citi chestii inteligente online şi a distribui conţinut de calitate, au apărut dramele prostămaşe (da, mă refer la Poptămaş, you got it) şi alte asemenea lamentări… pe care le bagă în seamă doar oamenii care nu sunt în stare să gândească pentru ei! Idolul lor prostămăşeşte în voie furând poze motivaţionalo-lacrimogeno-emoţionalo-suntem-o-naţie-de-distruşi şi îşi pune numele pe ele, iar ei îi urmează cu sfinţenie „religia”.

Când îţi pierzi speranţa în lume, e musai să intri pe Facebook şi să share-uieşti cu lumea texte de tipul: „Nu oferi inima ta cuiva care isi bate joc. Ofera inima cuiva care merita iubirea ta!” Şi apoi să zici zău cu limba scoasă că acest share te-a făcut să-ţi dai seama că iubeşti un cretin sau o cretină; cu ajutorul textului nu-ţi mai dai inima oricui şiiiii, mai ales, după ce ai dat share te-ai luminat asupra unei perle de isteţime, care este chintesenţa relaţiilor tale viitoare: nu te mai îndrăgosti de cretini/e!

Simt cum îmi scade IQul uitându-mă pe astfel de pagini! Daaaar let me enlighten you on some life secrets despre ce trebuie MUSAI să distribui pe Facebook:

  • O imagine religioasă, o icoană, ceva simbolic religios cu texte de tipul „Numai D-zeu mă poate judeca”, „Salvarea este în noi” etc. – toate acestea îţi vor aduce mântuire şi viaţă veşnică şi sute de Like-uri de la prietenii tăi credincioşi doar online SAU du-te la biserică dacă te simţi pios!
  • O imagine cu texte de dragoste, preferabil prost scrise în limba română – astea te vor ajuta să-ţi găseşti jumătatea SAU vor reduce dramatic persoanele de pe Facebook interesate de tine, care tocmai şi-au dat seama că tărtăcuţa ta dă rateuri publice mari. Tot astea te vor ajuta să-ţi vindeci inima rănită, să găseşti o metodă de stick it în faţa persoanei care te-a rănit SAU persoana aia probabil că ţi-a dat şi unfollow şi block numai să nu mai vadă cât poţi fi de drama queen!
  • O imagine de tipul I will survive, dar prost tradusă în română, gen „Toţi îţi vor binele! Nu-i lăsa să ţi-l ia!” – ah, la naiba, tu, vedeto, păi normal că toată lumea e geloasă pe tine şi vrea să te bată, pentru că eşti idealul lor în viaţă, fatăăăăăă!

Am o migrenă de la cât am scris aşa că vă las cu o poezie scrisă de Costi pe post de concluzie:

Poezie

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s