2014 – anul fundurilor

Declar oficial că anul 2014 a fost anul fundurilor… şi încă mai este! Este anul în care poţi admira cu pasiune buci peste tot, pe internet, în reviste, la televizor. Şi nu sunt orice fel de funduri! Sunt o rememorare a marelui hit din care citez I like big buts and I cannot lie!

Dacă fundul lui Kim Kardashian „a rupt internetul în două” (de cât mişto şi câte meme-uri s-au  făcut pe seama lui), nu e de mirare că acesta a fost un an al dezgolirii dorsale. Poza e aia mai puţin apreciată în care micuţa Kim reuşeşte să ţină în balans pe fund un pahar de şampanie… pe cealaltă vă las să o căutaţi pe net, dacă nu aţi văzut-o încă…

kim-kardashian-paper-cover-billboard-650

Nu ştiu dacă ăsta a fost cel mai reuşit fund al anului 2014, dar cu siguranţă e cea mai onorabilă menţiune din ultima vreme!

Şi muzica a fost făcută cu fundul în 2014… dacă vocea ta nu mai vinde nimic, măcar curul tău mai e bun de ceva… şi dacă nu faci muzică, pornografia întotdeauna va fi la maaaare căutare!

Nu aveam cum să vorbesc despre fundurile din 2014 fără regina fundurilor Nicki Minaj… şi al ei bombeu vizitat de o anaconda? De asemenea să fie 2014 anul în care metaforele sexuale au trecut din interesante în de-a dreptul penibile?

Fosta regină a fundurilor, Jennifer Lopez, (detronată de Nicki, aţi prins ideea) s-a întors în 2014 numai pentru a demonstra că la 45 ani arată mai bine decât o gagică de 24 ani (aia fiind Iggy Azalea cu care e în clip). Bravo ei! În rest nu a reuşit să demonstreze nimic, muzical vorbind, dar poate o mai ia vreun deştept a o suta oară de nevastă pentru că încă ştie să-şi scuture curul!

Nu pot să spun decât că muzica asta e „prostituată” pe faţă, dar mai ales pe dos (?), că toate gagicile astea sunt cu fundul, nu cu capul, şi că metaforele astea cu junk in the trunk devin din ce în ce mai triste. Dacă până anii trecuţi era trendy să fii un băţ, acum este la modă să ai un bombeu de două ori mai mari decât propriul cap. Vreau să văd cum se vor descurca cu acest nou „etalon” al frumuseţii feminine generaţiile care urmează…

2 gânduri despre „2014 – anul fundurilor

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s