5 motive să furi un tomberon

Cum de ce să furi un tomberon? Pentru că e un fucking tomberon! Numai oamenii privilegiaţi au aşa ceva… adică toţi. E chiar moca dacă e pentru your recyclables, dacă îţi vine să crezi!? Anyway, numeroasele poveşti elaborate de mine şi de Miruna într-o seară, ne-au adus la lista celor 5 motive pentru care trebuie să furi un tomberon:

1. E moca

E moca să-l ai… de obicei ăia care se ocupă de curăţenie îţi aduc unul pentru reciclabile, plus că mai poţi cumpăra, but then again, nu eşti prost, să-l furi e moca!

2. Are capac

Cine ne-a furat nouă tomberonul drăguţ (am văzut cine, ştim unde e şi că nu ai grijă de el – de asemenea, eu sunt conştientă că persoana aia nu citeşte acest blog, but indulge my insanity please), i-a spart capacul! Ce oameni! Capacul face tot! Cu ăla acoperi gunoiul… şi nu mai pute!!! aaaaaaaa

3. Vine în diferite culori

De exemplu, tomberonul drăguţ de mai sus era albastru, deci sigur de aia a fost furat… că doar majoritatea fraierilor au tomberoane verzi! Fraierii! La bloc avem tomberoane galbene… încă la avem! Eu mă mir… că sunt galbene! Sunt chiar drăguţe!

4. Are roţi

Băi, nene, tomberoanele au roţi! Îţi dai seama? Deci nu numai că poţi să bagi chestii în el, daaaar poţi să-l tragi după tine, nu trebuie să-l ridici! Mă-nţelegi? Nu mă-nţelegi! E ca şi cum ai avea troller! aaaaaa

5. E un tomberon

Util maxim, pe post de coş de gunoi saaaaau dulap cu roţi, troller, suport/mobilier, cutie de depozitat, cuşcă pentru câine în varianta răsturantă etc.

Acest articol este un ghiveci rezultat din nedumerirea noastră (a mea şi a Mirunei): de ce mama naibii ai fura un tomberon? Nu ne mai miră tomberoanele frumos ancorate de stâlpi cu lanţ! Şi noi care credeam că oamenii sunt paranoici că îşi leagă tomberoanele… nope!

3f645181a4f1880995a680308aae7788

Sursa foto

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s