10 imagini şi 1 video despre creativitate

Am descoperit aseară un video foarte frumos, care m-a făcut să mă gândesc de ce îmi place să scriu… Nu m-am întrebat niciodată la modul serios şi nici acum nu pot spune că am găsit răspunsul. 🙂 Pur şi simplu e acolo sau mai bine zis a fost de multă vreme acolo.

În generală, cea mai mişto temă pe care puteam să o primesc era o compunere la română. Tot în generală, am avut o formaţie (nu râdeţi, era trendy) cu câteva prietene, pentru care am scris vreo 100 de cântece (şi aveau mai multe versuri decât melodiile româneşti de acum!). Undeva între toate astea am scris şi nişte poezii şi apoi iar nişte cântece… pentru mine orice sună mai bine cu fundalul muzical potrivit.

Am „dus-o” mai moale în liceu… ce să fac, eram şi eu o tentativă de copil rebel… dar profa de română m-a trimis la Litere că prea întorceam frazele de juma’ de pagină cu sete. În facultă’ mi-am dat seama cât este de mişto să scrii ceva al tău… cred că nu păream zdravănă la minte pentru jumătate din colegii mei!

Şi apoi joburi şi blog… şi cumva am ajuns să fac asta toată ziua. And I love it! Şi nu pot să închei decât o „odă” foto a celor mai frumoase „ziceri” despre creativitate şi cu videoul care m-a inspirat! 🙂

Sursa foto: pinterest.com

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s