All I want for Christmas is aaaaaaa

Mno, cred că ninsoarea/ploaia/grindina/furtuna de sâmbătă noapte m-a făcut să intru în spiritul Crăciunului aşa cum se cuvine (în Timişoara trebuie să te mulţumeşti cu puţin atunci când vine vorba de ninsoare în decembrie). Mi-am făcut şi brădutz* duminică (ceea ce nu s-a mai întâmplat în Timişoara de ani de zile, că nu eram aici de Crăciun) şi m-a apucat iar dragul de împachetat cadouri.
*Ceea ce eu credeam că e un brădutz în cutie, s-a dovedit a fi un brădoi până în tavan; nici nu ştiam dacă am suficiente decoraţiuni pentru el, dar mi-a ieşit.

Şi speaking of cadouri…

Înainte voiam chestii de Crăciun… ce trist! Şi acum vreau chestii, dar le vreau şi în restul anului, nu numai de Crăciun, şi dacă e îmi trag două palme, pun caşul la ciorap şi cumpăr (lăuda-m-aş!).

Aşa că anul ăsta vreau de Crăciun să dau timpul înapoi! Nu merge? No bine! Atunci vreau linişte şi atât! A fost un an agitat (agitat bine şi agitat rău), aşa că nu vreau altceva decât linişte. Vreau să mă bucur de oamenii dragi din viaţa mea, să stau cu ai mei, să mănânc mâncarea bunicii, să stau cu picioarele în zăpadă la munte, să râd la glume tâmpite cu prietenii mei şi să mă relaxez. Şi aş mai vrea dacă se poate să nu mă apuce alergia în niciunul dintre momentele astea frumoase! 🙂

Mulţumesc!

Crăciun fericit tuturor!

10394027_10152970489736840_4353588868588686266_n

Sursa foto

2 gânduri despre „All I want for Christmas is aaaaaaa

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s