Welcome 2015!

Dacă tot a venit noul an şi i-am zis „Pa!” anului trecut, trebuie să spun şi „Welcome 2015!”. Şi cum aş putea face asta decât spunându-vă ce am făcut până acum…

… am răcit! Asta nu e tocmai fun.

… m-am îngrăşat! Trăiască mâncatul din inerţie de sărbători, că doar „Mai pot şi cozonac!”

Dar astea sunt chestii mici, care se rezolvă, nu-i bai!

Nu-mi place să-mi fac propuneri pentru noul an, pentru că ştiu că nu funcţionează! Eu îmi fac propuneri long term, nu pentru că e 1 ianuarie, luni sau mai ştiu eu ce zi promiţătoare pentru un nou început.

So, vreau să scriu mai multe articole pe blog (dacă anul trecut tot am trecut în .com), pe Romanian Copywriter, unde am avut parte de un început frumos în 2014, şi, evident, pe Ghiduri Turistice, unde se pare că am ajuns la 100 articole (aaaaaaa)… şi de ce nu şi în alte locuri.

Vreau să ajung în noi locuri frumoase… lista e lungă, aşa că să vină zilele de vacanţă că ştiu deja cu ce vreau să le umplu.

Şiiiiii, dacă în 2014 l-am văzut/ascultat/iubit pe Armin van Buuren, am spus după că îmi doresc şi un eveniment cu David Guetta şi/sau Avicii şi am aflat că îi pot vedea/asculta/iubi pe amândoi şi pe mulţi alţii la Untold Festival la Cluj-Napoca! Deci, dacă vrea cineva să-mi facă un cadou 🙂 vreau bilet la festival şi urmăresc ca o nebună punerea lor în vânzare! E clar că ăsta e un evenument de neratat în 2015 pentru iubitorii de muzică!

10906570_337877916414404_5193985912416016283_n

Sursa foto

Anul a început deja, deci hai la treabă! 🙂

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s