Câte Like-uri primesc dacă îmi pun călcâiele pe Facebook? – ep. 2

Dacă la toate cele de menţionate în primul episod primim şi oferim o mulţime de aprecieri… pentru ca şi alţii să ne aprecieze falsurile online cu care ne îmbrăcăm realitatea, atunci la o poză cu noi câte Like-uri prim? Selfie-urile sunt the Gods of Facebook. Daaar dacă vrei mai multe Like-uri la un selfie sau la o poză oarecare, tot ce trebuie să faci este să incluzi ACCIDENTAL în poza ta şi ceva goliciune (în funcţie de sex).

Pur ACCIDENTAL poţi pune pe Facebook:

 • Un selfie în care îţi strângi duios ţâţele cu o mână, pentru că nu ai nimic peste ele (doh!)
  Descriere: „Neatza puilor! PUSSSSIIIII! :* 🙂 – feeling pisi somnoroasa”
  Traducere: mi-am făcut 54 de poze înainte să o nimeresc pe asta în care nu am ţâţele strâmbe şi am trecut-o prin două filtre să fie aşa „artistică”!
 • Un belfie (nu am inventat eu cuvântul deja este folosit în State şi este compus din butt + selfie) – te întorci cu spatele şi arzi o poză în oglindă; ţi se vede şi curul şi moaca, deci win-win. Oricum la faţa ta nu se mai uită nimeni, dar nu vei pune o simplă poză cu un fund pe Facebook că nu eşti cu*vă, fatăăă!
  Descriere: „Daca nas avea sentimente a-s putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant!”
  Traducere: Io sunt proastă de dau în gropi, dar măcar dau cu Mertzanu’ lu’ iubi în ele, adică, voiam să spun că aş putea face alegeri mai bune, dar faza e că eu îl iubesc pe iubi şi naaaa…
 • O poză cu tine şi cu iubi în poziţii duioase – de fapt după ce ţi-a ars două palme că i-ai spus să nu mai mănânce seminţe în pat când se uită la meci, te-a dat o tură repede că nu tăceai şi a adormit malacul peste tine!
  Descriere: „Ma inbrac cu dragostea ta – feeling loved with Malacu Vasile”
  Traducere: Malacu’ lu’ peşte prăjit, ceapa ta de bou, iar a adormit pe mine, dar lasă că după aia mă duci la mall şi-mi iei pantofi noi, nu?”

Goliciune să fie! Şi atunci eu mă întreb: dacă îmi pun călcâiele pe Facebook, eu câte Like-uri primesc? Uite că le pun pe blog, fără şosete, deci goale, deci goliciune! Şi sunt chiar mişto călcâiele mele! Nu am bătăuri, pielea e fină, eu zic că sunt drăguţe! Deci, îmi daţi Like la o poză cu călcâie? 🙂

DSCN8830[1]

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s