Cine este pitziponcul?

Tot zic ăştia pe net şi pe la televizor că avem un nou soi de mascul feroce: lumbersexual… mno ăia care au impresii SF că Sexy-Vasile-tăietorul-de-cherestea trăieşte şi în România se înşală! De ce? Pentru că, în teoria pisăloagă a profei mele de română din liceu, vorba lui Titu Maiorescu, noi suntem fraierii ăia cu „formele fără fond”.

Cum adică?

Adică, nouă ne place să-i imităm pe alţii. Să-i IMITĂM! Ioc substanţă, muuuultă faţadă. Să ne dăm cu trafaletul o spoială de sezon ştim să facem cu vârf şi îndesat. Acuma nu orice Vasile-cu-barbă e lumbersexual şi nu orice posesor de cămaşă în carouri e un sexos.

Şi totuşi… cine e pitziponcul?

Avem noi ceva ce se apropie de lumbersexual, daaar problema e de substrat… că e prost. Ăştia de la noi care au prins faptul că sunt pă trend, fată, ăia ştiu una şi bună că e pă trend şi brusc de la hipsteri s-au făcut din ăştia şmecheri… acum trag toţi la sală ca babuinii, că hipsterul era uscat şi neîngrijit şi lumber-ul e tot fibros şi-şi tunde bărbiţa zilnic, mai ceva ca pe-un bonsai din ăla veritabil, nu din ăla cu 20lei de la hipermarket.

Şi totuşi… cine e bă pitziponcul?

Pitziponcul este în continuare cea mai întâlnită specie masculină de la noi din ţară. El nu este un simplu Vasile, el este Vasile-parfumat-aranjat-ferzat-mai-ceva-ca-o-muiere. El e ăla pe care l-am văzut la un party făcându-şi 7 poze una după alta cu prietenul lui (girls, beat that!); e ăla care bea la party din pahar de Martini sau de şampanie, nu bere ca toţi ţopârlanii şi e ăla care are cea mai elaborată mişcare de dans: o mână scuturată în sus pentru efect artistic, în timp ce ochii se plimbă deloc discret mai pe câte un fund, mai pe câte un decolteu…

Poza e cumva appropriate şi altcumva total inappropriate… dar e mişto 🙂

Rottenecards_3985317_83ss72tcvs

Sursa

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s