Tu cum te îmbraci?

Atât timp cât nu e pe întuneric sau stil Superman cu chiloţii peste pantaloni, eu zic că eşti safe, dar alţii s-ar putea să mă contrazică. Există atâtea neamuri de stiluri de îmbrăcat, unele mai în linie, altele mai sărite de pe linie, că te şi miri de care cum se mai îmbracă. Cert este că pentru ăia normali, cei cu stiluri originale sunt ciudaţi… pentru ciudaţi, ceilalţi sunt banali şi tot aşa.

Bat câmpii! Despre ce voiam să vă spun de fapt? Despre cum mă îmbrac eu. Ştiu deja că nu vă interesează, dar sunt trei poveşti de menţionat aici şi apoi o concluzie:

1.

Eu şi cămaşa mea preferată în carouri roşii, mândră nevoie mare că mă îmbrăcasem drăguţ.
Mama: Ai început să te îmbraci iar ca în liceu?
Aşadar, mama oricum mă vede copil, dar în liceu purtam cămăşile tatălui meu la şcoală, măcar acum astea sunt de femei şi îmi vin cum trebuie. 🙂

2.

Eu îmbrăcată cu blugi, tenişi, tricou şi o geacă de piele; mă întâlnesc cu un amic pe care nu-l mai văzusem de foarte mult timp. Schimbăm impresii, ne lăudăm ce mai facem. Remarc faptul că e la costum.
El remarcă: Dar tu te îmbraci decent pentru un copywriter.
Aşadar, pentru naţiunea largă un copywriter se îmbracă indecent? Sau, pe bază de fire creativă, te-ai aştepta la ceva foarte messy?

3.

Eu îmbrăcată într-o fustă până la genunchi şi un tricou, negre ambele, la un party; ne abordează unul îmbrăcat la cămaşă şi după ce schimbă două vorbe cu noi, mai mult cu prietena mea decât cu mine (pentru că eu sunt o figurantă, după cum veţi afla în continuare)…
El: Tu eşti mai scumpă aşa, nu? Ai figuri şi din-alea?
Aşadar, sunt o figurantă and quite possibly a whore pentru că am îndrăznit să mă îmbrac şi eu într-o amărâtă de fustă o dată la secol.

Asta ca să vedeţi că un om se poate îmbrăca pretty much ca trei tipuri diferite… ca să vezi, cine ar fi crezut, ei drăcia dracului şi alte neaoşe expresii… s-a gândit cineva că de fapt nu există tipuri? Că te îmbraci şi tu aşa cum îţi vine?

Terre des Femmes este o organizaţie elveţiană care a lansat o campanie foarte inspirată în media, despre felul în care femeile sunt „clasificate” după hainele pe care le poartă; campanie care merită toată aprecierea pentru modul scurt şi la obiect în care transmite un mesaj deosebit de puternic: Don’t measure a woman’s worth by her clothes!

terre-des-femmes-womans-worth-ad-campaign-2

4 gânduri despre „Tu cum te îmbraci?

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s