Un 1 aprilie ca un 8 martie

Am simţit nevoia să fac această comparaţie, pentru că e primul an în care de 1 aprilie nu mi-a făcut nimeni vreo figură şi nici eu nu mi-am bătut capul să iau pe careva peste picior (mai mult decât o fac într-o zi obişnuită that is). Am schimbat aşadar 1 aprilie cu o zi dedicată femeilor, alături de Editura ALL şi Dr. Hedi Hoka.

Într-un aer de poveste din Librăria Esotera (în care, dacă nu aţi fost până acum, trebuie să mergeţi), un grup serios de doamne şi domnişoare au venit să asculte un dialog informal şi plin de voie bună cu Dr. Hedi Hoka.

Ca un om care are (încă) o uşoară reţinere la vorbitul în public, am răsuflat uşurată cu prietenele mele alături… spun ele că nu s-a văzut că am emoţii şi eu aleg să le cred pe cuvânt, deşi ştiu că nu e aşa. 🙂 Cum a spus şi Hedi, când totul merge ca pe roate şi îţi e bine, e momentul să te forţezi, să faci ceva ce nu-ţi este tocmai uşor sau pe plac, pentru a ieşi din zona ta de confort şi pentru a-ţi stimula creierul sau pentru a-l face un creier „mai grăsuţ”. 😀

Mai cu o incursiune în subiectele abordate în cartea Iubesc să fiu femeie, mai cu câteva poveşti de viaţă sau din cabinetul său, Hedi Hoka ne-a povestit vrute şi nevrute, ne-a dat sfaturi şi ne-a făcut să râdem… pentru că, la urma urmei, fericirea personală este foarte importantă. 😀 Fericirea personală o putem alimenta cu o minte activă, un corp sănătos şi cu chestii plăcute în general, indiferent de vârstă, profesie, statut sau concepţii „înapoiate” din societate.

Trebuie să le mulţumesc fetelor pentru poze şi pentru participare, lui Hedi Hoka pentru vorbele frumoase, şi mai haioase, şi mai serioase, şi Editurii ALL, pentru că mi-a dat şansa să moderez o întâlnire cu şi despre femei (un vis de feministă) şi cu şi despre cărţi (un vis de cititoare înrăită). 🙂

Intalnire-cu-Hedi-Hoka2

Dă-ţi cu părerea aici...

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s